FC Slovan Liberec | Kozák: Liberec je fantastický jak partou v kabině, tak jako město
Menu Další Zavřít Zavřít
01.07.2022

Kozák: Liberec je fantastický jak partou v kabině, tak jako město

Redakce
Liberec – V úvodních třech přípravných zápasech se dvakrát trefil, sám ale ví, že branek mohlo být víc. Matyáš Kozák se adaptoval ve Slovanu rychle a vyhlíží další duely. „Je začátek sezony, věřím, že to tam ještě bude padat," doufá 21letý útočník. Ve videorozhovoru si můžete prohlédnout také záběry z tréninku a vstřelených gólů.

Proti Mladé Boleslavi (4:3 po pen.) vyrovnával v úplném závěru utkání, trefil se také v zápase s Vlašimí. Matyáš Kozák se v modrobílém zastřeluje a zvyká si na nové prostředí. „Liberec je fantastický jak partou v kabině, tak jako město. Úplně jsem si ho zamiloval," říká posila Slovanu s úsměvem.

Šikovný útočník už stihl absolvovat procházku na Ještěd. „S Červem (Lukášem) a ostatními kluky také objevujeme kavárny a bloudíme po městě," směje se. Za první gólový příspěvek v přípravě bude muset přispět do pokladny v kabině. „Určitě to něco stojí, Rambo mi to spočítá.“

Právě přítomnost zkušených hráčů si Kozák pochvaluje. „Theo s Rambem jsou super kluci. Je zážitek od nich čerpat zkušenosti a informace. Jak komunikace, tak spolupráce na hřišti je skvělá," vypráví.

A co aktuální průběh přípravy z individuálního pohledu? „Jsem spokojený, ale byl bych rád, kdybych přidal k dvěma brankám ještě další dvě. Šance na to byly. Každopádně je začátek sezony, věřím, že to tam ještě bude padat," uzavírá Kozák.

Kompletní rozhovor si můžete stejně jako záběry z tréninku pustit ve videu níže:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto Vavruška Hanke
Mediální partneři
Rengl Hattrick