FC Slovan Liberec | Los 3. kola MOL Cupu: Slovan pojede do Frýdku-Místku
Menu Další Zavřít Zavřít
23.09.2022

Los 3. kola MOL Cupu: Slovan pojede do Frýdku-Místku

Redakce
Liberec – Během pátečního dopoledne proběhl los MOL Cupu, který přisoudil Slovanu soupeře ve 3. kole. Tím bude třetiligový Frýdek-Místek, jenž bude mít výhodu domácího prostředí. Úředním termínem je středa 19. října. Přesný výkop bude upřesněn.

Slovan čeká v českém poháru další venkovní výjezd a tentokrát to bude pořádná štreka, páteční los 3. kola přisoudil našemu mužstvu Frýdek-Místek. Ten si nejdříve poradil s Kozlovicemi 3:2 po prodloužení a poté přehrál Opavu 2:0.

V historii MOL Cupu se oba celky ani ještě jednou nepotkaly, nejlepším umístěním nadcházejícího soupeře je osmifinále (2007/08, 2015/16). Slovan si ve druhém kole poradil s Rokycany vysoko 5:1, dvakrát se trefil Theo Gebre Selassie a skóroval i Michal Fukala, Ivan Varfolomejev a Michael Rabušic.

„Los mě asi jako jediného z týmu potěšil. Je to pro nás asi nejdelší možný výjezd, ale pro mě osobně půjde o specifické utkání. Vrátím se totiž na hřiště týmu, odkud jsem přestoupil do Liberce," prozrazuje Michal Fukala, který z tamního kraje pochází.

„S celou rodinou jsme los sledovali a dělali si srandu, že bychom mohli dostat Frýdek a nakonec se tak stalo. Na zápas se moc těším, určitě se přijde podívat celá rodina a moji blízcí kamarádi. Nečeká nás nic lehkého, ve Frýdku v tomto období bývá horší hřiště, ale věřím, že se na to připravíme a postoupíme do dalšího kola," dodal 21letý zadák.

Oficiálním termínem 3. kola poháru je středa 19. října. O přesném datu a hodině výkopu budeme informovat, jakmile bude definitivně rozhodnuto.

Los 3. kola MOL Cupu:

Velvary – Baník Ostrava
Hlučín – Viktoria Plzeň
Soběslav – Karviná
Domažlice – Sparta Praha
Zápy – Olomouc
Frýdek–Místek – Slovan Liberec
Chlumec nad Cidlinou – Hradec Králové

Jablonec – Vyškov
Dukla Praha – Slavia Praha
České Budějovice – Vlašim
Mladá Boleslav – Prostějov
Zlín – Jihlava
Bohemians – Třinec
Slovácko – Varnsdorf
Táborsko – Zbrojovka Brno


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pepsi DPMLJ
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Náš region