FC Slovan Liberec | Michal Fukala a Jan Šulc podepsali nové smlouvy
Menu Další Zavřít Zavřít
24.02.2021

Michal Fukala a Jan Šulc podepsali nové smlouvy

Tomáš Honzejk
Liberec - Krajní obránce Michal Fukala a záložník Jan Šulc podepsali nové smlouvy s klubem, a i v dalších letech je tak budeme moci vídat v modrobílém dresu Slovanu.

Pravý bek Michal Fukala, který přišel do Slovanu v létě roku 2018 z Frýdku-Místku, si svými výkony vysloužil novou víceletou smlouvu. "Jsem rád, že jsem si zasloužil důvěru klubu na další tři roky, udělám vše pro to aby to byla úspěšná spolupráce. Chtěl bych poděkovat vedení klubu a mému manažerovi, panu Svěrkošovi," okomentoval podpis smlouvy stále teprve dvacetiletý obránce.

I hlavní kouč Pavel Hoftych je rád, že jejich spolupráce může dále pokračovat: "Michal Fukala je hráč, který už má v lize odehráno dost zápasů na svůj věk. O smlouvě se jednalo delší dobu. Je dobře pro hráče i klub, že je to dotažené. Jedná se o talentovaného hráče v širším okruhu reprezentační "jednadvacítky". Věříme, že se bude v klubu dále rozvíjet a učit se od starších hráčů."

Také odchovanec naší akademie Jan Šulc podepsal v klubu novou smlouvu. "Chtěl bych moc poděkovat vedení Slovanu a trenérům za vloženou důvěru. Jsem rád, že mohu být součástí klubu minimálně další dva roky a budu se snažit vrátit vše na hřišti. Ve Slovanu jsem od svých pěti let a je skvělé, že mohu být i nadále," neskrýval radost po podpisu krajní záložník.

I u Šulce byl trenér rád, že s ním může nadále počítat. "Honza Šulc je s námi již delší dobu. Je to rychlostně vybavený hráč, který má předpoklady prosadit se v lize. Pro nás se jedná o typ hráče, který máme rádi - rychlý sprinter na křídle. Jediné, co mu zatím trochu chybělo, je větší drzost a agresivita. Má kolem sebe hráče, od kterých se to může učit a my věříme, že z něho tyto aspekty dostaneme a bude v klubu stabilním hráčem," vyhlíží Hoftych zlepšování mladého záložníka.

A co k podpisu nových smluv s talentovanými mladíky říká sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal? "Jsem rád, že jsme se s Michalem Fukalou a Honzou Šulcem dohodli na dalším působení v našem klubu. Toto prostředí již dobře znají a oba mají velkou motivaci prosadit se v ligových zapasech."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ricoh AGRO CS a.s.
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec