FC Slovan Liberec | Na co vše se můžete těšit při sobotní části oslav 60 let klubu?
Menu Další Zavřít Zavřít
13.07.2018

Na co vše se můžete těšit při sobotní části oslav 60 let klubu?

Tomáš Čarnogurský
Níže naleznete doplňkové informace k sobotnímu programu. Informace s podrobnostmi k nedělní hlavní části oslav budou následovat v dalším článku.

Vchod na stadion

Připomínáme, že v sobotu se na stadion dostanete zcela zdarma. Otevřen bude hlavní vchod na stadion, kde bude v provozu i stánek s občerstvením. Cyklostezka pod Severní tribunou bude sice průchozí, ale bude tam probíhat fanouškovská akce s výzdobou ve formě graffiti.

Prohlídky zázemí

Organizované prohlídky zázemí Hlavní tribuny (včetně hráčského tunelu i laviček, šaten, posilovny, press centra s historickými kronikami a V.I.P. prostor s vystavenými mistrovskými trofejemi a unikátním modelem stadionu) začnou v 12:00 a budou pokračovat až do 14:30 v půlhodinových intervalech, v případě velkého zájmu každou čtvrthodinu. Prohlídky budou začínat vždy u vchodu uprostřed pod Hlavní tribunou, odkud se pak vydáte na prohlídku s vaším průvodcem. Maximální kapacita jedné skupiny je 30 osob. Čím dříve přijdete, tím vyšší máte šanci, že na vás vyjde kapacita a že se dostanete i do domácí šatny a potkáte se s našimi fotbalisty.

Týmové focení v nových dresech

Mezi 13-14h je na hlavní ploše stadionu U Nisy naplánováno předsezónní týmové focení. Jak taková akce probíhá, budete tentokrát moct sledovat na vlastní oči. Navíc to bude první příležitost prohlédnout si novou kolekci speciálních dresů v retro stylu, v nichž se naši fotbalisté budou fotit a pak v nich nastoupí i do utkání proti Slasku, ale pozor: nemusí zůstat jen u jednoho zápasu!

Předzápasový trénink A týmu

V 14:30 je na programu předzápasový trénink našeho týmu, který také budete moct sledovat z tribuny, protože jeho hlavní část se bude odehrávat na hlavní hrací ploše.

Fanshop

V době mezi 12-16h bude otevřen Fanshop, kde už budou v prodeji i očekávané novinky: nové dresy, retro trička (obojí v dospělých i dětských velikostech), ale třeba i nový plyšový maskot pro malá Slovaňáčata.

Pokladna

Ve stejnou dobu jako Fanshop bude v sobotu otevřena i hlavní pokladna, kde si ještě budete moct koupit permanentní vstupenky na nadcházející sezónu (v její ceně je zahrnut i vstup na nedělní exhibici mistrů a ligovou generálku) nebo i jednorázové vstupenky na neděli. V neděli si pak všichni na pokladnách budou moct vyzvednout svůj narozeninový dárek od Slovanu (nezapomeňte si svůj voucher)!

Program oslav

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Ermeg
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact