FC Slovan Liberec | Namotivuj hráče svého klubu před 56. Podještědským derby!
Menu Další Zavřít Zavřít
13.03.2021

Namotivuj hráče svého klubu před 56. Podještědským derby!

marketing
Už v sobotu 20. března se na jablonecké Střelnici uskuteční 56. prvoligové Podještědské derby. Bohužel se opět bude hrát bez diváků na tribunách. Díky společné akci obou klubů ale budeš mít možnost podpořit svůj klub aspoň na dálku a pomoct trenérům s motivací našich hráčů před tímto prestižním regionálním duelem. Vezmi svůj chytrý mobil a ukaž fanouškovské srdce ve vlastním video vzkazu!

Ve videu můžete ukázat, jak budete doma fandit nebo třeba vzkázat hráčům, jak mají derby dovést do vítězného konce, co pro vás výhra bude znamenat a proč nesmí prohrát. Vaše videa pustíme hráčům před zápasem jako dodatečnou motivaci, jejich výběr zveřejníme na našich sociálních sítích a ta nejlepší videa, která pomohou vybrat naši fotbalisté, odměníme a mohou se objevit i v televizním přenosu! Získat můžete všemi hráči podepsaný originální dres, voucher od O2TV, díky němuž budete moct sledovat utkání FORTUNA:LIGY, ale i další sportovní utkání 3 měsíce zdarma, nebo poukaz na 500 Kč od Fortuny (ten mohou získat jen starší 18 let).

Videa prosím natáčejte na šířku s maximální délkou 30 sekund. A jak je k nám dostat? Máte hned několik možností:

56. Podještědské derby se blíží, buď jeho součástí! #JABLIB Motivační videa pro naše hráče můžete nahrávat i do...

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Sobota 13. března 2021
  • Nahrajte je do komentářů pod tento příspěvek na našem Facebooku.
  • Nahrajte je na své veřejné profily na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu s hashtagem #JABLIB a ideálně i s označením oficiálního profilu klubu.
  • Nahrajte je na vzdálené úložiště (např. Google disk, Úschovna apod.) a pošlete nám odkaz ke stažení na mail fanousci@fcslovanliberec.cz.

Pozor! Uzávěrka soutěže je už v úterý 16. března. Od středy pak budeme vaše videa zpracovávat a nejpozději v den zápasu se dočkáte vyhlášení vítězů. Sledujte náš web a sociální sítě! Předem vám děkujeme, že se vaše videa obejdou bez vulgarit a urážek. Jinak bychom je nemohli zveřejnit.

56. Podještědské derby se blíží, buď jeho součástí!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna DB Schenker
Mediální partneři
Rengl rtm plus