FC Slovan Liberec | ON-LINE SEMINÁŘ - "MÁME DOMA FOTBALISTU"
Menu Další Zavřít Zavřít
04.04.2021

ON-LINE SEMINÁŘ - "MÁME DOMA FOTBALISTU"

Mikuláš Borkovec
Během omezeného tréninkového režimu se mnohdy naskýtá prostor pro netradiční formy tréninků, seminářů a školení. Skvělým zpestřením tak bude v průběhu měsíce dubna seminář "MÁME DOMA FOTBALISTU". Oč jde?

SEMINÁŘ PRO RODIČE

Dne 12.4. pořádá Akademie FC Slovan Liberec online seminář pro rodiče dětí kategorie U12-U15.

Hlavním hostem a průvodcem bude PhDr. Marta Boučková, psycholožka Regionálních fotbalových akademií FAČR.

Období puberty, jak všichni víme, patří k nejbouřlivějšímu a nejkomplikovanějšímu období ve vývoji dítěte. Trenéři a rodiče čelí mnohdy nepřekonatelné přesile v podobě fotbalového puberťáka, který svým přeskakujícím hlasem drásá nervy nejednoho dospělého.

Charakteristický vzdor našeho mladého hrdiny funguje jako obrana vlastní cti a v této době mravního přerodu a odpoutávání se od rodičů lehce zapomíná na doby, kdy bez milované maminky a tatínka neudělal ani ránu a trenérovo slovo pro něj bylo zákon.

Tímto obdobím nelze projít bez chyb. Bez chyb dítěte, ale dost možná také bez chyb nás dospělých!

Zde máme možnost spojit síly! Ne v boji proti našim dětem, jak by se chtělo říct, ale ve snaze jim pomoci překonat období, které nebylo snadné pro nikoho z nás dospělých.

Vzhledem k odbornosti paní Boučkové, a její každodenní praxi s dětmi/ fotbalisty v žákovském věku, může poskytnout cenné rady a informace všem rodičům, kteří mají doma fotbalistu – puberťáka.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Fehrer Kraintek
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact