FC Slovan Liberec | Online předprodej: Se vstupenkou na Slavii můžete i na Pardubice
Menu Další Zavřít Zavřít
01.03.2022

Online předprodej: Se vstupenkou na Slavii můžete i na Pardubice

marketing
Liberec - V příštím týdnu nás čekají hned dva domácí ligové duely, nejprve ve středu od 16:30 dohrávka proti Pardubicím a v neděli od 15:00 pak očekávaný zápas proti úřadujícím mistrům ze Slavie. Přečtěte si informace k předprodeji a využijte zvýhodněného nákupu společné vstupenky na oba zápasy.

Předprodej na oba zápasy bude probíhat online prostřednictvím portálu TicketLIVE.

Online prodej vstupenek

Ve dnech obou zápasů budou samozřejmě otevřené i pokladny na stadionu U Nisy, všem ale doporučujeme vyhnout se frontám před zápasem a pořídit si vstupenky s předstihem online.

Liberec - Pardubice

Lístky na dohrávku odloženého duelu 21. kola proti týmu FK Pardubice stojí v předprodeji 150 Kč na Hlavní a Severní tribunu a 120 Kč na Východní tribunu. Pokud si však včas zakoupíte vstupenku na nedělní utkání proti Slavii, můžete ji využít i ke vstupu na středeční zápas proti Pardubicím!

Liberec - Pardubice

Lístky na atraktivní souboj Slovan - Slavia stojí v předprodeji 250 Kč, kromě sektorů C-G na Východní tribuně, kde je cena 200 Kč.

Vzhledem k očekávanému velkému zájmu budou pro fanoušky hostů po vyprodání hostujícího sektoru k dispozici i další sektory na Západní tribuně. Na ostatní tribuny nemusí být fanoušci se slávistickými symboly vpuštěni, případně mohou být převáděni na Západní tribunu. Fanouškům Slovanu z bezpečnostních důvodů nedoporučujeme nákup lístků na Západní tribunu, která bude při zápase oddělena od zbytku stadionu. Permanentkářům nabízíme náhradní vstupenky na jinou tribunu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Geoprint AGRO CS a.s.
Mediální partneři
Liberecká drbna Hattrick