FC Slovan Liberec | Organizační informace k domácímu utkání proti Českým Budějovicím
Menu Další Zavřít Zavřít
13.12.2021

Organizační informace k domácímu utkání proti Českým Budějovicím

Klub
Liberec - V neděli 19. prosince od 15:00 čeká fotbalisty Slovanu na stadionu U Nisy zápas 19. kola FORTUNA:LIGY proti týmu SK Dynamo České Budějovice. Vzhledem ke zpřísnění vládních opatření a novému protokolu Ligové fotbalové asociace bude kapacita omezena na 1000 osob a přednost budou mít držitelé permanentních vstupenek s dokončeným očkováním nebo do 180 dnů od prodělání onemocnění covid-19.

Permanentky

Pro držitele permanentních vstupenek, kteří splňují aktuální podmínky prokazování bezinfekčnosti (viz níže), se nic nemění a mohou dorazit se svou permanentkou. Vzhledem ke zkušenosti z minulých zápasů máme ověřené, že při současných pravidlech bude kapacita pro všechny permanentkáře dostačující. Platí to i pro nově zakoupené "poloviční" permanenentky, které jsou právě v prodeji. Více se dočtete v tomto článku.

Permanentky se slevou

Vstupenky

V závislosti na využití míst našimi permanentkáři půjde do prodeje pro domácí příznivce i omezený počet jednorázových vstupenek, a to před utkáním pouze na hlavní pokladně stadionu, ale jen do vyprodání povolené kapacity. Permanentkáři budou moct opět zakoupit vstupenky pro své známé či rodinné příslušníky.

Hostující fanoušci

Vstupenky pro hostující fanoušky vzhledem k omezené kapacitě a novému protokolu LFA v prodeji nebudou, a to ani v den utkání! Prosíme proto českobudějovické fanoušky, aby do Liberce zbytečně nejezdili.

Výdej kalendářů

Od začátku prosince jsou v prodeji už i nástěnné a stolní kalendáře na rok 2022. Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi při nákupu permanentky (při online nákupu jim přišel voucher jako příloha mailu). Výdej kalendářů bude probíhat i při utkání proti českobudějovickému Dynamu (v tento den pouze na hlavní pokladně!) a pak až do konce roku 2021 na stadionu U Nisy, mimo dny zápasů ve Fanshopu i na recepci stadionu, která je otevřená celodenně.

Bezinfekčnost

Žádáme všechny návštěvníky, aby si s sebou na stadion vzali respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) s filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95). Bez tohoto ochranného prostředku nebudou na stadion vpuštěni.

Akuální pravidla prokazování bezinfekčnosti najdete zde:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Knorr-Bremse Gasservis
Mediální partneři
Liberecká drbna eFotbal