FC Slovan Liberec | Permanentkáři budou moct na stadion už na nedělní duel proti Spartě
Menu Další Zavřít Zavřít
27.04.2021

Permanentkáři budou moct na stadion už na nedělní duel proti Spartě

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Jak dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, na základě rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví se už o víkendovém 30. kole FORTUNA:LIGY bude moct vrátit část diváků na stadiony. To znamená, že pro domácí zápas proti Spartě Praha, který je na programu v neděli 2. května od 17:00, bude za předem stanovených podmínek umožněn vstup našim permanentkářům.

Každá osoba na stadionu včetně fanoušků musí po celou dobu používat respirátor. Současně se musí prokázat negativním výsledkem PCR či antigenního testu (ne starším než 48 hodin), potvrzením o prodělaném onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech nebo certifikátem o dokončeném očkování. Klub musí kromě dalších povinností především zajistit rozsazení příznivců s bezpečnými rozestupy vždy ob jednu řadu tak, aby mezi jednotlivými usazenými osobami byl rozestup minimálně jednoho sedadla.

Limit pro zaplnění stadionů bude maximálně 10 % z jejich kapacity. Mělo by se tak dostat na velkou část našich permanentkářů. Další podrobnosti včetně informací o distribuci speciálních vstupenek zveřejníme, jakmile dostaneme detailní instrukce ze strany LFA. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
A net Mattoni
Mediální partneři
Rádio Impuls Radio Blaník Liberec