FC Slovan Liberec | Pořiď si permanentku na příští sezónu v online prodeji a staň se patronem naší Akademie!
Menu Další Zavřít Zavřít
01.06.2021

Pořiď si permanentku na příští sezónu v online prodeji a staň se patronem naší Akademie!

marketing
Liberec - Prodej permanentních vstupenek probíhá letos poprvé prioritně v online prostředí. Prodlužování stávajících permanentek bude spuštěno 1. června v 19:58. Doplňkový prodej ve fanshopu a na pokladnách stadionu U Nisy začne ve středu 2. června v 14:00.

CENÍK PERMANENTEK 2021/22




ONLINE PRODEJ

Novou permanentku si můžete objednat i zaplatit online na https://www.ticketportal.cz a vyzvednout třeba až při prvním zápase na stadionu U Nisy.

Instrukce k prodloužení platnosti stávající permanentky i na příští sezónu si můžete na svém počítači prohlédnout níže nebo si je stáhněte po kliknutí na tento odkaz.

Pokud Vaše stávající permanentní vstupenka nemá na zadní straně vytištěný čtyřmístný ověřovací údaj, kontaktujte nás prosím na mailu eshop@fcslovanliberec.cz.


DÁRKY

Také letos k permanentce dostanete poukaz na klubový kalendář. Dalším dárkem je speciální plakát věnovaný 20 letům v evropských pohárech. Patroni akademie však dostanou ještě jeden bonusový dárek navíc.


DALŠÍ VÝHODY

Permanentkáři mají navíc po celou příští sezónu nárok na:

• Přednostní vstup při omezení povolené kapacity stadionu

• 20% slevu ze základních cen sortimentu NIKE v našem fanshopu (včetně e-shopu).

• Cestování na domácí zápasy v liberecké MHD zdarma.


KOMPENZACE

Vzhledem k tomu, že vstup na stadion byl v uplynulé sezóně z celkových 17 domácích ligových zápasů možný jen na tři podzimní a s určitými omezeními i na tři jarní duely, mohou stávající permanentkáři využít kompenzační slevu a za permanentku na novou sezónu zaplatit jen 300 Kč (Hlavní a Severní tribuna) nebo 250 Kč (Východní tribuna). Vaše stávající místo pro vás budeme rezervovat do 25. června 2021.


PATRON AKADEMIE

Pokud Vás současná krize finančně tolik nezasáhla a je ve Vašich možnostech zaplatit za prodloužení Vaší permanentky „plnou“ cenu, budou Vám za to vděční hlavně kluci a holky z Akademie mládeže FC Slovan Liberec. Vaši sedačku na stadionu označíme potiskem PATRON AKADEMIE MLÁDEŽE, budete-li chtít, tak i včetně Vašeho jména.
Kompletní částka, kterou zaplatíte „navíc“ (a může jít až o 1500 Kč), poputuje do speciálního fondu, který bude využit na modernizaci mládežnického areálu na Letce. Tam i na stadionu U Nisy pak bude vystavena tabule patronů, kteří na rekonstrukci přispěli.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
NET-SYSTEM 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio