FC Slovan Liberec | Posila do ofenzivy: Júsuf Hilál
Menu Další Zavřít Zavřít
06.09.2021

Posila do ofenzivy:
Júsuf Hilál

Klub
Liberec – Útok Slovanu opět posílí osmadvacetiletý bahrajnský reprezentant, který už pod Ještědem úspěšně působil během loňského podzimu. Do Liberce znovu přichází na hostování ze Slavie Praha.

Júsuf Hilál

Útočník Abdalláh Júsuf Hilál se narodil 12. června 1993 v hlavním městě Bahrajnu Manáma. Do léta roku 2018 působil v bahrajnských soutěžích a pak přestoupil do vršovických Bohemians, kde hned zaujal svými výkony a pěti brankami. Do Slavie zamířil už o rok později. V sezoně 2019/20 zasáhl do dvou duelů Ligy mistrů a získal se Slavií ligový titul.

V podzimní části minulé sezony hostoval v našem dresu a vstřelil tři góly v osmi zápasech předkol i skupinové fáze Evropské ligy, jeden gól přidal i v domácí lize. Následně si jej Slavia z hostování stáhnula. Na jaře pomohl sešívaným k triumfu ve FORTUNA:LIZE i MOL Cupu. Jeho dosavadní ligová bilance je 58 zápasů a 9 branek. V aktuálním ročníku už v širokém kádru sešívaných prostor nedostával, a tak přichází znovu hostovat do Liberce.

Ohlasy

„Júsuf v našem klubu už působil a dobře zná místní prostředí, což by mu mělo pomoct v rychlé adaptaci. Slibujeme si od něho posílení naší ofenzivy. Je vysoký a má velmi dobrou kopací techniku, hráč jeho typu nám chyběl,“ říká k příchodu Hilála sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal.

Bahrajnský forvard se pod Ještěd vrací rád: „Jsem rád, že jsem zase ve Slovanu. Mám na Liberec pěkné vzpomínky z minulého podzimu, kdy jsem týmu pomohl kvalifikovat se do Evropské ligy. Těším se na zápasy a doufám, že v nich budeme vyhrávat. Fanoušci Slovanu mě rádi vidí na hřišti a já budu dělat vše pro to, aby mohli být šťastní, protože si to zaslouží.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Libea Pneu Hnídek
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls