FC Slovan Liberec | Potvrzeno: Filip Havelka bude opět působit ve Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
29.06.2021

Potvrzeno: Filip Havelka bude opět působit ve Slovanu

Redakce
Liberec – Kotlinu pod Ještědem dobře zná, ve Slovanu působil během sezony 2017/18. Teď Filip Havelka přichází na roční hostování z pražské Sparty, 23letý středopolař vyztuží střední řady. „Vracím se hrozně rád. Od doby, co jsem odešel, jsem Slovan pořád sledoval,“ říká upřímně.

S naším týmem se připravuje už od začátku letní přípravy. Ze současného kádru si pamatuje Jana Mikulu, v mládežnických reprezentačních výběrech se zase setkával s Matějem Chalušem a Janem Matouškem. Filip Havelka odehrál ve Slovanu sezonu 2017/18, pak dva roky působil v českobudějovickém Dynamu, kde odehrál 46 ligových zápasů.

Teď posiluje kádr našeho celku s jasnými očekáváními. „Chtěli bychom se prát o co nejvyšší příčky a mít dobré výsledky. Cílem je, aby se nám dařilo jako celému týmu,“ prozrazuje. Do Slovanu přichází na roční hostování z pražské Sparty, kam už před evropským šampionátem zamířil křídelník Jakub Pešek.

Trenér Pavel Hoftych s novou posilou spolupracoval už v mládežnické reprezentaci do osmnácti let. „Jde o univerzálního středopolaře, který umí jak ofenzivní, tak defenzivní činnost. Filip je hráč s ligovými zkušenostmi a může být okamžitým přínosem pro tým. Věříme, že víme, co od sebe očekávat a že si to sedne."

„Vracím se určitě hrozně rád. Od doby, co jsem odešel, jsem Slovan pořád sledoval,“ přiznává Havelka. „Získal jsem v Liberci strašně moc kamarádů a lidí, s nimiž mám opravdu dobrý vztah.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek Masea
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Náš region