FC Slovan Liberec | Předprodej vstupenek na domácí utkání proti Slavii Praha
Menu Další Zavřít Zavřít
07.03.2023

Předprodej vstupenek na domácí utkání proti Slavii Praha

marketing
Liberec – V sobotu 18. března od 18:00 čeká fotbalisty Slovanu na stadionu U Nisy atraktivní duel proti pražské Slavii. Vstupenky na tento zápas už jsou dostupné v online prodeji za jednotnou cenu 250 Kč. V tomto článku se dozvíte i další podrobnosti.

Vstupenky pro fanoušky Slovanu

Lístky na Hlavní, Severní i Východní tribunu jsou dostupné online. Prosíme naše příznivce, aby si nekupovali vstupenky na Západní tribunu, která tentokrát bude v prodeji, ale očekává se, že dorazí velké množství slávistů, kteří ji obsadí. Vzhledem ke zvýšenému zájmu o tento zápas všem doporučujeme, aby nákup vstupenek neodkládali, jen tak budete moct obsadit místa s nejlepším výhledem na podélných tribunách, nebo fandit na Východní tribuně společně s naším kotlem. Stačí kliknout na banner níže:

V den utkání budou otevřeny pokladny od 15 hodin, ale jak se bude blížit hodina výkopu, lze očekávat, že se u nich budou tvořit fronty. Když přijdete s dostatečným předstihem, budete si navíc moct užít rodinnou fanzonu, kterou pro vás u příležitosti ligového Víkendu otců plánujeme přichystat před hlavním vchodem.

Pro vstup na Hlavní tribunu doporučujeme využít hlavní vchod (č.1) nebo vrchní vchod od Domova mládeže (č.12). Vstup vchodem č.8 (od cyklostezky, pod velkoplošnou obrazovkou) se může výrazně protáhnout vzhledem k velkém množství hostů mířících na Západní tribunu a nutným bezpečnostním prohlídkám. Po zápase navíc nebude možné odcházet z Hlavní tribuny přes Západní tribunu.

Vstupenky pro fanoušky Slavie

Vzhledem k očekávanému počtu bude pro hostující příznivce k dispozici celá Západní tribuna, včetně obvyklého sektoru hostů (cena 250 Kč). Doufáme, že fanoušci Slavie tento vstřícný přístup našeho klubu ocení a že nedojde k žádným škodám na této tribuně ani v jejím zázemí.

Aby bylo odbavení při příchodu co nejplynulejší, bude možné využívat vchody č. 7 i 8, tedy jak obvyklý vchod do sektoru hostů, tak vchod na Západní tribunu pod velkoplošnou obrazovkou. Přesto všem doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, aby se na tribunu dostali včas.

Upozorňujeme, že příznivci se symboly Slavie nemusí být vpuštěni na ostatní tribuny, především na Severní a Východní tribunu. Zejména v případě nevhodného chování bez respektu k domácím permanentkářům mohou být hostující fanoušci z domácích sektorů převáděni na Západní tribunu k ostatním slávistům.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Pytloun
Mediální partneři
Hitrádio Contact Beat radio