FC Slovan Liberec | Přijďte si k Nise užít Víkend otců při sobotním utkání proti Zlínu
Menu Další Zavřít Zavřít
13.03.2019

Přijďte si k Nise užít Víkend otců při sobotním utkání proti Zlínu

marketing
V sobotu 16. března čeká fotbalisty Slovanu další domácí utkání, v němž na stadionu U Nisy od 15:00 přivítáme Ševce ze Zlína. V rámci ligového Víkendu otců chystáme bohatý doprovodný program pro otce a syny, matky i dcery, zkrátka pro celou rodinu.

VSTUPNÉ

Aby otcové měli o důvod víc vzít na fotbal i své ratolesti, připravili jsme akci v podobě vstupného zdarma pro děti do 150 cm v doprovodu dospělého, tentokrát na všechny tribuny. Při nákupu standardní vstupenky na pokladně si můžete říct o dětskou vstupenku zdarma, kterou si mohou vyzvednout i držitelé permanentních vstupenek. Děti pak budou mít zajištěnou svou sedačku, a to včetně dětí do 6 let, které mají i při ostatních zápasech vstup zdarma, ale bez nároku na sedačku.

FANZÓNA

Hned po skončení dorosteneckého utkání, tedy kolem 14h, na umělé trávě v areálu stadionu U Nisy odstartuje předzápasový program, při němž si každý přijde na své.

Dospělí mohou zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval speciální velikonoční pivní balíčky. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z cen, bude jako cena útěchy k dispozici jedno speciální točené pivo zdarma.

Děti mohou mezitím zkusit fotbalové soutěže s naším maskotem o dobroty od společností MOCCA a McDonalds nebo si vyzkoušet trénink s našimi cheerleaders. Ale ani to není vše - do Fanzóny dorazí i někdo z hráčů A-týmu, kteří nebudou moct zasáhnout do tohoto zápasu a určitě se všem ochotně podepíše do aktuálního bulletinu nebo na nové podpisové kartičky.

POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

V předzápasové Fanzóně se také můžete hlásit do poločasové soutěže, která bude tentokrát určená pro otce se syny (všeho věku), ale samozřejmě i pro matky či dcery. Podmínkou tedy je, že se přihlásí dvougenerační rodinná dvojice, která pak může získat možnost zúčastnit se poločasové soutěže na hrací ploše. Ostatní mohou stejně jako obvykle vyplňovat soutěžní kupóny v bulletinu a budou mít možnost vyhrát druhou polovinu cen.

Celým programem vás tentokrát provede speciální moderátorská dvojice - otec se synem.

FANSHOP

I ve Fanshopu jsme připravili speciální akce (nejen) pro otce se syny. Při nákupu dospělé šály (mimo výprodejových) dostanete dětskou šálu jako bonus zdarma. Získáte tak dvě šály dohromady už od 250 Kč. Při nákupu dvou dresů získáte jako bonus možnost nechat si zdarma potisknout oba dresy vlastním jménem a číslem.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal ITADECO
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus