FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzónu pro malé i velké před zápasem proti Plzni!
Menu Další Zavřít Zavřít
02.09.2022

Přijďte si užít fanzónu pro malé i velké před zápasem proti Plzni!

marketing
Liberec - Přečtěte si pozorně tento článek, v němž se dozvíte hned několik důvodů, proč v sobotu dorazit na stadion U Nisy včas. Předzápasový program startuje už v 15 hodin. Nenechte si ho ujít! Vstupenky jsou stále dostupné v online prodeji za zvýhodněnou cenu a v den utkání od 13 hodin se budou prodávat i na pokladnách.

Soutěž s Pivovarem Svijany

Dospělí návštěvníci mohou opět po čase zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy zdarma jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany, který bude stát před recepcí.

Pivovar Svijany

Autogramiáda + akce pro děti

Chcete získat nové plakáty s podpisy našich fotbalistů? Ve stánku Pivovaru Svijany budete mít možnost při předzápasové autogramiádě vybraných hráčů. Tentokrát by to měli být Mohamed Doumbia a Ahmad Ghali.
Pro děti bude na umělce připraveno oblíbené kopání na branku s maskotem.

Kopání s maskotem

Dárky pro permanentkáře

I při utkání proti Plzni bude probíhat výdej dárků pro permanentkáře, a to na stejných dvou místech jako při minulém domácím duelu, tedy vedle recepce (pro Severní tribunu a kotel) a pod dětským koutkem (pro Hlavní a Východní tribunu). Bližší informace čtěte v samostatném článku.

Stánek Sanaplasma

U recepce najdete také stánek společnosti Sanaplasma, která se specializuje na odběr krevní plazmy, z níž se pak vyrábí léky důležité například pro pacienty s poruchami krevní srážlivosti. Informujte se o podmínkách placeného odběru, kterým můžete pomoct mnoha lidem.

Odběrové centrum se nachází v samém centru města, jen 2 minuty chůze od hlavního náměstí Dr. Edvarda Beneše a Ekonomické fakulty Technické Univerzity v Liberci. Dárci mohou využít MHD, nejbližší zastávky jsou Šaldovo náměstí a Ulice 5. května. Parkování je možné na Nerudově náměstí. Další podrobnosti najdete na stránkách www.sanaplasma.cz.

Gril před stadionem a platba kartou

Na základě vašich podnětů a dohody s provozovatelem stánků bude před stadionem k dispozici i jeden stánek s rozšířeným sortimentem grilovaných dobrot. Zároveň bude v rámci zkušebního režimu poprvé na vybraných dvou stáncích možnost platby kartou - zatím na jednom stánku pod Východní tribunou (hned za hlavním vchodem) a na jednom ze stánků pod Severní tribunou.

Online prodej vstupenek

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
1. jizerskohorská stavební Knorr-Bremse
Mediální partneři
Hitrádio Contact Český rozhlas Liberec