FC Slovan Liberec | Přípravu začal i B-tým. S kým se utká ještě před startem ČFL?
Menu Další Zavřít Zavřít
13.07.2021

Přípravu začal i B-tým. S kým se utká ještě před startem ČFL?

Ondřej Marko
Liberec – Mimo první tým se již naplno rozjela i příprava rezervního týmu. Na novou sezonu trénuje béčko od pondělí 12. července. Sezona 2021/22 České fotbalové ligy skupiny B začíná už na konci července.

Béčko vinou koronaviru odehrálo poslední soutěžní duel v loňském říjnu. Jednalo se o teprve osmé kolo ČFL, a to s rezervou pražské Dukly. Slovan tehdy zvítězil 4:0. Nicméně od té doby naše rezerva soutěžní duel neodehrála. Naši mladíci pouze trénovali a odehráli několik přátelských utkání.

Nyní náš B-tým čekají tři týdny přípravy před začátkem třetiligové soutěže. Naplánovány jsou čtyři přípravné duely: ve středu 14. 7. v Mostě, v sobotu 17. 7. ve Varnsdorfu, ve středu 21. 7. v Kolíně a v sobotu 24. 7. v České Lípě. Mužstvo bylo jako obvykle doplněno i o loňské dorostence. Na aktuální soupisku je možné se podívat zde.

K týmu se připojil také nový asistent trenéra, Jakub Harant, který dosud působil v naší Akademii. V realizačním týmu nahradil Petra Papouška, který se stal asistentem trenéra Drska v druholigovém Varnsdorfu.

Zároveň je už znám rozpis ligových duelů. Na první dvě utkání budou muset svěřenci zkušeného trenéra Petra Myslivce vycestovat, a to do středočeských Velvar a Zbuzan. Atraktivní bude hned třetí kolo, kdy se na Městském stadionu v Liberci bude hrát první Podještědské derby letošní sezony. Rozpis zápasů nadcházející sezony ČFL najdete v sekci B-Tým / Zápasy.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vinotéka U Kryšota Avled
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact