FC Slovan Liberec | Prodej permanentních vstupenek od pondělí 10. srpna
Menu Další Zavřít Zavřít
07.08.2020

Prodej permanentních vstupenek od pondělí 10. srpna

marketing
V pondělí 10. srpna v 14:00 se konečně dočkáte! Odstartuje totiž prodej výhodných permanentních vstupenek na sezónu 2020/2021. Děkujeme všem, kdo projevují zájem o nákup permanentky, i přes současnou nejistou situaci způsobenou koronavirovou epidemií. Ať už se situace vyvine jakkoliv, permanentkáři budou mít vždy přednost, ačkoliv nemůžeme garantovat, že situace dovolí návštěvu všech domácích utkáních v příští sezóně. Zůstanou-li však v platnosti současná nařízení o maximálním počtu diváků rovnajícímu se 25 % celkové kapacity stadionu, může vám jen permanentní vstupenka zajistit místo i při atraktivních domácích duelech FORTUNA:LIGY a MOL Cupu.

Prodej permanentek bude probíhat v pracovní dny na hlavní pokladně a/nebo ve Fanshopu na stadionu U Nisy vždy mezi 10-17h. Více k výhodám a bonusům pro permanentkáře, včetně případné kompenzace za minulou sezónu, jsme už dříve zveřejnili v tomto článku. I letos při nákupu dostanete dárkový poukaz na klubový kalendář dle Vašeho výběru. V případě dalších dotazů můžete psát na e-mail eshop@fcslovanliberec.cz.

Permanentky 2020/2021

Vzhledem k tomu, že i letos může nastat situace, kdy bude třeba místo permanentní vstupenky využít jednorázovou na jiné místo, vylepšili jsme ve spolupráci s poskytovatelem náš ticketingový systém, který tuto výměnu bude nově umožňovat i online, bez nutnosti kontaktovat Fanshop. Nové permanentky budou totiž kromě vylepšeného designu doplněny i o specifický kód, pomocí něhož se pak budete moct identifikovat v ticketingovém systému.

Abychom Vás v případě změny pravidel mohli vždy včas kontaktovat, budeme potřebovat i Váš e-mail, proto Vás při nákupu poprosíme o vyplnění kontaktních údajů spolu se souhlasem s jejich zpracováním. A chystáme pro Vás i další novinky, včetně V.I.P. klubu, který si budou moct ke své permanentce přikoupit fanoušci ze Severní tribuny. Detaily včetně ceny zveřejníme už brzy...


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Centrum Babylon Pavlů innovation
Mediální partneři
rtm plus Hattrick