FC Slovan Liberec | Prokš se rozloučil vyrovnávacím gólem za Béčko chvíli před koncem
Menu Další Zavřít Zavřít
06.08.2019

Prokš se rozloučil vyrovnávacím gólem za Béčko chvíli před koncem

Redakce
Praha/Liberec – B-tým ukončil zápasovou část přípravy duelem s pražskou Spartou. Svěřenci trenérů Petra Papouška a Petra Myslivce chtěli navázat na předchozí vydařené výsledky, což se jim v konečném součtu podařilo. Naše mužstvo remizovalo s výběrem z hlavního města, za které hraje i bývalý hráč Slovanu Lukáš Vácha, 3:3.

Slovan se připravuje na ostrý začátek soutěže, přičemž potvrdil kvalitní odvedenou práci v přípravě. Generálku s pražskou Spartou zvládl v obou poločasech remízově, skóre nakonec ukazovalo po devadesáti minutách výsledek 3:3. Trefili se Mashike, Dvořák a loučící se Prokš.

AC SPARTA PRAHA - FC SLOVAN LIBEREC "B" 3:3 (1:1)

Branky: Mashike, Dvořák, Prokš.
Sestava Slovanu: Vliegen – Baláž (72. Bína), Dvořák (72. Kratochvíl), Lehoczki, Šulc (60. Daněk), Michal (60. Prokš), Beran, Yu (60. Bergman) – Gembický (72. Mečíř), Mashike, Vrabec (72. Gabko).

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „Herně šlo o vyrovnaný zápas, během kterého nebylo k vidění tolik šancí. Zbytečně jsme ztráceli míč a směrem dopředu chyběla lepší finální fáze. Na 3:3 jsme vyrovnali chvíli před koncem brankou Prokše, který bohužel z našeho celku odchází a byl tak alespoň takto odměněn za práci, kterou v klubu odvedl za celou dobu působení.“

Rozpis přípravných zápasů

13. 7. Slovan B - Jablonec B 1:5 (1:4)
17. 7. Teplice B - Slovan B 3:4 (0:3)
20. 7. Slovan B - Bischofswerda 3:2 (1:1)
27. 7. Neugersdorf - Slovan B 1:4 (0:2)
3. 8. Sparta B - Slovan B 3:3 (1:1)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Geoprint Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hitrádio Contact