FC Slovan Liberec | První domácí zápas! Béčko hraje v neděli s rezervou Bohemky
Menu Další Zavřít Zavřít
05.09.2020

První domácí zápas! Béčko hraje v neděli s rezervou Bohemky

Redakce
Liberec – První domácí zápas je tu! Béčko Slovanu ve třetím kole ČFL přivítá rezervu Bohemians, hrát se bude na Městském stadionu od nedělních 10:15. Přijďte naše mužstvo podpořit a pomoct mu k premiérovým bodům v novém ročníku!

Čekání se prodlužuje, první gól dal Mashike

Úvodní duely v novém ročníku se B-týmu nevyvedly podle představ. Nejprve naše mužstvo podlehlo brankou z pokutového kopu Velvarům a následně dostalo tvrdou lekci z produktivity od Zbuzan poměrem 1:3. Premiérový gól si Slovan připsal zásluhou spolupráce Yua s Elvisem Mashikem, který překonal zbuzanského gólmana v samotném závěru doposud posledního duelu povedenou ranou k bližší tyči.

„První poločas jsme začali dobře. Měli jsme 3-4 dobré možnosti, které ale nedáme... Pak vypadneme ze hry chybami v rozehrávce i nedůrazu, gól dostaneme po dohraném rohu. Druhou půli jsme opět začali slušně, ale uděláme naivní faul a penaltu. I když jsme se snažili, naše finální fáze byla hrozná. Třetí gól středem obrany a po dalším nedůrazu rozhodl, bylo po zápase," komentoval trenér Petr Papoušek.

Také Bohemka bude hrát o první body

Pražané v prvních dvou kolech stejně jako naše mužstvo dvakrát padli. Nestačili na Ústí nad Orlicí, u nějž prohráli 0:1, a následně ani na Velvary. Na domácí půdě klokani dvakrát inkasovali a sami neskórovali, takže stále čekají nejen na úvodní sezonní body ale i trefu.

V minulém ročníku se našemu mužstvu duel s zelenobílým sokem vyvedl, po přestřelce zvítězilo 4:2. Situace je přitom i kvůli stejnému losu podobná jako vloni, tehdy ale kádr trenérů Petra Myslivce s Petrem Papouškem disponoval vítězstvím z prvního kola nad Velvary (1:0). Přijďte Slovan podpořit a pomoct mu k premiérovým bodům sezony, duel začíná v nedělních 10:15, hrát se bude na Městském stadionu!

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Mashike 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Liberec
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hitrádio Contact