FC Slovan Liberec | První poločas a budíček. Béčko porazilo díky gólům střídajících hráčů Táborsko
Menu Další Zavřít Zavřít
06.02.2020

První poločas a budíček. Béčko porazilo díky gólům střídajících hráčů Táborsko

Redakce
Liberec - Jako noc a den. První poločas B-týmu v zápase s Táborskem trenérské duo Petr Papoušek - Petr Myslivec zklamal, ve druhém se ale naše mužstvo zlepšilo a nakonec dokráčelo k výhře 2:1. O góly se postarali střídající hráči.

Béčko nastoupilo už ke čtvrtému zápasu přípravy. V prvním poločase ale jako kdyby na rozehranost z předchozích duelů zapomnělo. Soupeř však nevyužil četné gólové příležitosti i díky výborně chytajícímu Tomáši Hnízdilovi a obě mužstva odcházela do kabin za stavu 0:0. Po přestávce Slovan dvakrát skóroval.

Jan Šulc i Milan Králíček střídali na začátku druhé půle, nakonec se jim podařilo dvakrát skórovat. Soupeř měl kromě snížení ještě gólovou šanci, která skončila ranou do břevna. Béčko si připsalo druhou výhru přípravy, jednou remizovalo a jednou prohrálo.

FC SLOVAN LIBEREC “B“ – TÁBORSKO 2:1 (0:0)

Branky Slovanu: Šulc, Králíček.
Sestava Slovanu: Hnízdil - Daněk, Aussi, Kratochvíl, Gabko - Černický, Knobloch (46. Kim), Šíma - Kytka (60. Baláž), Mashike (46. Králíček), Yuzvak (46. Šulc).

Komentář trenéra Petra Papouška: První poločas byl z naší strany hrozný. Soupeř měl 5-6 jasných tutovek, které Hnízdil vychytal. Dopředu to bylo také málo: neudrželi jsme míč, byli jsme zbrklí. Pár náznaků jsme nevyřešili. Druhý poločas byl z naší strany lepší, zlepšili jsme pohyb, souboje a i v držení míče jsme byli klidnější. Dobře jsme vyřešili dva brejky, po kterých jsme vstřelili dvě branky. Soupeř kromě snížení nastřelil ještě břevno.

Přípravná utkání B-týmu


22. ledna Pardubice – Liberec 1:0 (1:0)
25. ledna Liberec – Miedź Legnice 8:1 (3:0)
1. února Liberec - Neugersdorf 1:1 (1:1)
5. února 14:00 Liberec – Táborsko 2:1 (0:0)
22. února 10:30 Liberec – soupeř neznámý (Turnov)
29. února 11:00 Sparta B – Liberec (Strahov)

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Auto Koutek Hennlich
Mediální partneři
Náš region Hattrick