FC Slovan Liberec | První tréninkový den v Side: program, fotografie i video
Menu Další Zavřít Zavřít
20.01.2022

První tréninkový den v Side:
program, fotografie i video

Redakce
Side/Liberec – Fotbalisté Slovanu za sebou mají první den herního soustředění v Turecku. Jaký je čekal program? A jak vypadá tamní tréninkový areál? Můžete zjistit v tomto článku, kde najdete i video z prvního tréninku.

Po středečním dlouhém cestování přišel ve čtvrtek na řadu obvyklý tréninkový dril, jaký svěřence trenéra Luboše Kozla čeká i v dalších dnech, mimo ty zápasové: Snídaně byla na programu od 7:45 tureckého času (tedy 5:45 našeho) a v půl desáté odjezd na dopolední trénink. Cesta z hotelu, kde je naše výprava ubytovaná, do rozsáhlého tréninkového areálu Emirhan Spor Complex, trvá autobusem jen několik minut. Po návratu do hotelu přišel čas oběda a zhruba dvouhodinové odpolední siesty.

V půl čtvrté už začínala odpolední tréninková jednotka, tentokrát na jiném hřišti ve stejném areálu. Počasí bylo slunečné, teplota okolo deseti stupňů, na sluníčku pocitově i tepleji. Po odpolední fázi následovala menší svačina a dvouhodinový prostor pro regeneraci. Na večeři mohli hráči přijít v půl osmé a posledním společným bodem denního programu bylo o hodinu později ještě promítání videa, které si pro fotbalisty přichystal trenérský štáb.

Po takovém náročném dnu nemá nikdo na nějaké dlouhé ponocování ani myšlenku, zvlášť když hned následující den se hraje první ze tří přípravných zápasů, v nichž se všichni budou chtít trenérům ukázat v tom nejlepším světle.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis RR group service s.r.o
Mediální partneři
rtm plus Radio Blaník Liberec