FC Slovan Liberec | Radim Breite: Chyběl důraz, potopily nás individuální chyby
Menu Další Zavřít Zavřít
23.09.2018

Radim Breite: Chyběl důraz, potopily nás individuální chyby

Redakce
Praha/Liberec - Utkání to bylo pro Slovan nešťastné. Velmi brzy prohrával už 0:3 a náskok Sparty zneškodnit nedokázal. Zápas rozhodly individuální chyby včetně červené karty stopera Damjana Vukliševiče. „Zápas se rozhodl během pětadvaceti minut. Porazili jsme se úplně sami, chyba byla jednoznačně v osobních soubojích," řekl kapitán Radim Breite.

Takto jste si vstup do zápasu asi nepředstavovali, že? Po prvním poločase už bylo rozhodnuto.
Myslím, že jsme nezačali vůbec špatně. To, co jsme si řekli v kabině, to jsme plnili. Prvních pět, deset minut... nicméně pak jsme dostali tři góly. Takto se nedá před vápnem hrát, je to naše chyba, není tam důraz. Zápas se rozhodl během pětadvaceti minut, porazili jsme se úplně sami... Chyba byla na naší straně jednoznačně v osobních soubojích.

Co druhá půle? Jak ji bylo těžké odehrát?
Sparta si to ve druhé půli pohlídala. Snažili jsme se hrát, i když jsme prohrávali o tři branky. Nějak jsme to relativně důstojně odehráli a dali jsme gól Romana Potočného na 1:3. Nicméně vzápětí jsme opět dostali na 1:4, to jsou prostě hrubé individuální chyby.

Největším problémem je však zřejmě stále střílení branek.
Myslím, že to je hlavní bolest. My nehrajeme špatný fotbal. Dokážeme se odzadu prokombinovat až k vápnu soupeře, ale to je všechno. Dostaneme se k bráně a nezakončíme dost kvalitně. To prostě nedokážeme.

Na druhou stranu Sparta hrála opravdu dobře.
Bylo to hlavně o nás. Dělali jsme individuální chyby ohledně důrazu a všeho okolo toho. Pokazili jsme si to sami, tohle se prostě nesmí stávat.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg Recovera
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec