FC Slovan Liberec | Rezervace a kompenzační slevy pro stávající permanentkáře jen do pátku!
Menu Další Zavřít Zavřít
23.06.2021

Rezervace a kompenzační slevy pro stávající permanentkáře jen do pátku!

marketing
Liberec - Pokud jste si jako stávající permanentkář ještě neaktivovali svou permanentní vstupenku na příští sezónu, máte už čas jen do pátku 25. června. Do tohoto data platí rezervace vašeho místa a nárok na kompenzační slevu za minulou sezónu, v níž se část utkání musela odehrát bez diváků.

Letos lze permanentky prodloužit i nově zakoupit online na https://www.ticketportal.cz a vyzvednout třeba až při prvním zápase na stadionu U Nisy.

Stávající permanentkáři mohou využít nákupu za zvýhodněnou cenu 250-300 Kč nebo se slevy vzdát a stát se patronem Akademie FCSL. O podrobnostech včetně dalších bonusů a dárků se dočtete v tomto článku.

Instrukce k prodloužení platnosti stávající permanentky i na příští sezónu si můžete na svém počítači prohlédnout níže nebo si je stáhněte po kliknutí na tento odkaz.

Pokud Vaše stávající permanentní vstupenka nemá na zadní straně vytištěný čtyřmístný ověřovací údaj, kontaktujte nás prosím na mailu eshop@fcslovanliberec.cz.

Dáváte-li přednost osobnímu nákupu, můžete se až do pátku zastavit na pokladně nebo ve Fanshopu na stadionu U Nisy mezi 13-17h. V následujících dvou týdnech bude z provozních důvodů fanshop uzavřen. O případném prodeji na pokladnách budeme ještě informovat.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Knorr-Bremse Pneu Hnídek
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls