FC Slovan Liberec | Rondič: Remíza mrzí. Každý útočník musí být šťastný, když se prosadí po delší době
Menu Další Zavřít Zavřít
11.09.2021

Rondič: Remíza mrzí. Každý útočník musí být šťastný, když se prosadí po delší době

Redakce
Praha/Liberec – Čekání na gól v sedmém kole ukončil. Imad Rondič se ovšem po remíze v pražském Ďolíčku (2:2) pral se smíšenými pocity, Slovan sahala po větším bodovém zisku. „Nevím, co k tomu říct. Kdybychom hráli stejně jako v první půli, vyhráli bychom," mínil bosenský útočník.

Nejdřív jsi vyslal do šance Honzu Matouška, pak jsi sám z podobné situace skóroval. Rychlé akce do brejků byly v plánu?
Můžu říct, že jsme ofenzivu po zisku míče během reprezentační přestávky trénovali. Podařilo se nám v zápase vytvořit hodně šancí. A co se týče mého zakončení, myslím, že mi to brankář trochu ulehčil. Po prvním dotyku jsem se podíval, kde stojí a viděl jsem, že šel na moji levou stranu. Tak jsem mířil na druhou.

Jsi rád, že se ti povedlo prolomit střeleckou smůlu?
Samozřejmě, každý útočník musí být šťastný, když dá po dlouhé době gól. A to stejné platí i pro tým, protože jsme se trefili po dlouhé pauze, navíc jsme se prosadili hned dvakrát. Ani to ale bohužel nestačilo na výhru.

Co jste si říkali v kabině před druhou půlí? Bylo těžké ustát tlak domácích?
První poločas jsme byli jednoznačně lepší a vytvořili jsme si řadu šancí a akcí. Říkali jsme si, že budeme stejně pokračovat, jako kdyby se hrálo od nuly, bohužel...

Kde byla po pauze chyba?
Mrzí to, chtěli jsme Pardubice porazit. První poločas jsme dobře odmakali jako tým, chtěli jsme hru udržet, ale nevím... Vážně nevím, co k druhé půli říct. Snažili jsme se, ale skončilo to tak, jak to skončilo. Kdybychom odehráli druhou půli jako tu první, vyhráli bychom.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. ITADECO
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal