FC Slovan Liberec | Rondić po Teplicích: Jsem rád, že jsem dal gól. Nejdůležitější je ale výhra týmu
Menu Další Zavřít Zavřít
30.10.2021

Rondić po Teplicích: Jsem rád, že jsem dal gól. Nejdůležitější je ale výhra týmu

Redakce
Liberec/Teplice – V rámci 13. kola české nejvyšší soutěže vycestovali naši fotbalisté do Teplic. Utkání odstartovalo nejlépe jak mohlo, Matoušek se totiž trefil již ve druhé minutě. Před koncem poločasu ovšem zvládl domácí Mazuch vyrovnat. Důležitá byla 85. minuta, kdy byl vyloučen teplický Knapík. Ve třetí minutě nastaveného času toho využil Rondić, který tak vybojoval tři body.

Co říkáš na zápas?
Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Snažili jsme se o to, abychom hodně běhali. Teplice měly náročný týden, chtěli jsme tedy vnést do zápasu tempo. Naštěstí jsme vyhráli.

Gól to byl parádní, jak bys ho okomentoval?
Samozřejmě jsem rád za vstřelení gólu. Nicméně nejdůležitější je to, že jsme vyhráli a pomohl jsem tak týmu. Dal jsem to Mikymu, který mi míč poté vrátil. Pak jsem pokračoval a nakonec pravou proměnil. Vyhráli jsme, to je to hlavní.

Čím se situace otočila k lepšímu?
Můžu říct, že my všichni makáme a trénujeme naplno, protože každý se chce ukázat. Jako tým dobře spolupracujeme, snažíme se hrát kombinačně. Řekl bych, že se každým zápasem zlepšujeme.

Pomohlo vyloučení hodně?
Samozřejmě, když máme hráče navíc, je to plus pro nás. Dostali jsme mentální energii, která nám pomohla do posledních pěti minut. Všichni jsme chtěli víc a nakonec jsme to přidali.

Byl to hodně bojovný zápas?
Jo, můžeme říct. Oba týmy bojovaly, bylo vidět, že Teplice chtěly vyhrát. Nebyla z nich cítit únava, i když měly náročný týden.

Rozhodl jsi proti Teplicím stejně jako minule a opět to bylo v závěru utkání... Cítíš se jako specialista?
Nejdůležitější je výhra, znovu se stalo, že jsem dal gól. Opět v poslední minutě, i opět po centru z levé strany. Jsem rád, že jsem dal gól, to samozřejmě těší každého útočníka. Zvlášť když se tak stane po několika zápasech. Nejvíc jsem ale rád za to, že jsme vyhráli. Pro nás to je velmi důležitá výhra.

Trenér vám zakázal koukat na tabulku až do prosince. Pořád se nedíváte?
Trenér nám to říkal, hned jak přišel k nám. Posloucháme ho a jde nám to. Doufáme, že budeme takto pokračovat.

A co tvoje oslava?
Měl jsem tady tátu, který za mnou přijel z Bosny, tak jsem běžel oslavovat k němu. Aby si fanoušci Teplic nemysleli, že jsem je chtěl provokovat.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
1. jizerskohorská stavební Pepsi
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact