FC Slovan Liberec | Sahali jsme minimálně po bodu, smutnil po utkání v Plzni útočník Rondić
Menu Další Zavřít Zavřít
25.02.2023

Sahali jsme minimálně po bodu, smutnil po utkání v Plzni útočník Rondić

Adam Žatečka
Plzeň/Liberec - V sobotních večerních hodinách zavítal Slovan v rámci 21. kola do Štruncových sadů na půdu úřadujícího mistra Viktorie Plzeň. Liberec po dobrém výkonu jede domů bez bodu. Na začátku druhé půle vyrovnával Ľubomír Tupta po sklepnutí Imada Rondiće. Bosenský útočník nastoupil od začátku, pak odpovídal na dotazy novinářů.

Jak bys zhodnotil dnešní utkání?

Myslím, že jsme dobře začali, hráli jsme dobře. Dostali jsme gól z nešťastné situace z nějaké naší chyby. Ale snažili jsme se hrát, dobře jsme kombinovali, vytvořili jsme si pár šancí v prvním poločase. Stejně jsme vstoupili do druhého poločasu, dali jsme gól. Škoda, že jsme pak po standardce dostali další gól. Bohužel jsme prohráli, aspoň ten bod jsme dnes mohli uhrát.

Mrzí vás ten závěr, kdy jste Plzeň tlačili?

Jak dala Plzeň druhý gól, tak se víc zatáhli a my tlačili. Je to škoda, zkoušeli jsme tam centry, ty nám ale dnes moc nešli. Snažili jsme se, z týmu bylo cítit, že chceme dát gól, to ale bohužel nevyšlo.

Jak jsi viděl tu vaši gólovou situaci?

Viděl jsem, že Vali (Matěj Valenta pozn. red.) měl balón, tak jsem si pro něj šel. Tuptič (Ľubomír Tupta pozn. red.) šel z pravé strany, sklepl jsem mu to z první, on si dal dobrý dotek a skvěle obešel snad dva hráče a hezky to pak zakončil.

Ve středu vás čeká pohár proti Spartě, jak se na něj budete připravovat?

Samozřejmě že chceme uspět, je to dobrá cesta do Evropy. Budeme se připravovat jako na každý zápas, jako vždy chceme vyhrát.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avled iQLANDIA
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls