FC Slovan Liberec | Slovan pojede bojovat na Slavii. Buďte u toho!
Menu Další Zavřít Zavřít
22.03.2019

Slovan pojede bojovat na Slavii. Buďte u toho!

Tomáš Čarnogurský
Po reprezentační přestávce čeká tým trenéra Hornyáka těžké utkání na půdě Slavie Praha, aktuálního lídra tabulky a čtvrtfinalisty Evropské ligy. Očekává se vysoká návštěva a bouřlivá kulisa, k níž můžete přispět i vy. Na zápas bude vypraven i fanouškovský autobusový zájezd.
Informace k zájezdu
soupeř SK Slavia Praha
soutěž, kolo FORTUNA:LIGA, 26. kolo
výkop zápasu sobota 30. března 17:30
odjezd - Liberec sobota 30. března 14:30
cena zájezdu 150 Kč (Fanclub 100 Kč)
kontakt e-mail

Autobusový zájezd je možné platit ve Fanshopu na stadionu U Nisy až do uzávěrky, která bude ve čtvrtek 28. března v 12:00.

Základní cena vstupenek do sektoru hostů je 210 Kč a k dostání budou v den utkání na pokladně u vchodu do sektoru. Děti do 15 let budou mít tentokrát vstup zdarma.

Domácí klub nabízí i 20% slevu pro seniory nad 63 let (168 Kč), 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP (189 Kč) a studentské vstupenky (150 Kč). Podmínkou je prokázání nároku na slevu při vstupní kontrole a nákup v předprodeji, což v případě sektoru hostů znamená uhrazení příslušné ceny vstupenek ve Fanshopu na stadionu U Nisy do čtvrteční uzávěrky zájezdu. Objednané zlevněné vstupenky pak budou distribuovány v den utkání u vchodu do sektoru hostů.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS NET-SYSTEM
Mediální partneři
Rengl Český rozhlas Liberec