FC Slovan Liberec | Slovan se etabluje ve světě esports a zakládá vlastní tým
Menu Další Zavřít Zavřít
26.10.2020

Slovan se etabluje ve světě esports a zakládá vlastní tým

marketing
V minulých dnech vyšla nová verze populární fotbalové hry s názvem FIFA21, v níž se především na herní konzoli Playstation pořádají nejrůznější soutěže, které ve světě i u nás získávají na stále větší popularitě a jichž se v minulém roce poprvé účastnil i náš klub. Nyní jsme se rozhodli přidat k dalším českým fotbalovým klubům, které mají svůj profi gamingový tým. Dovolte nám představit náš nový tým FCSL esports a jeho hráče, kterými se v budoucnu můžete stát i vy. Na dresu budou nosit loga stejných partnerů jako v minulé sezoně, tedy společností ČSOB a Herní svět.

Milujeme fotbal ve všech jeho podobách, proto se vydáváme i do virtuálního světa fotbalové hry FIFA21. Založili jsme...

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pondělí 26. října 2020

Gifted Gaming

Facebook

Instagram

Gifted Gaming

Spojení s týmem, který už má zkušenosti ze světa esports (nejen ve hře FIFA, ale i mnoha dalších), je u fotbalových klubů běžnou praxí a ani my nebudeme výjimkou. Gifted Gaming je poměrně mladý tým, který i přes skromné podmínky klade důraz na vytváření dobrých podmínek pro hráče a snahu o jejich rozvoj. Tuto filozofii máme společnou, a proto jsme spojili síly. Hráči našeho týmu pro tuto sezonu se rekrutují z řad gamerů Gifted Gaming, ale do budoucna se do týmu může skrz naši herní akademii propracovat každý z vás, když na sebe upozorní dobrými výkony v rámci nadcházejících akcí, například v novém ročníku soutěže e:LIGA 2020/21, jejíž program byl dnes zveřejněn.

RealDanek

Facebook

Instagram

Twitch

RealDanek

Zkušený čtyřiadvacetiletý hráč pocházející ze Slezska vlastním jménem Daniel Bria hraje kompetitivně už od vydání FIFA 14. K jeho největším úspěchům patří titul mistra Československa v soutěži FIFA 18 World Cup. Loni v olomouckém týmu obsadil 4. místo v DATART e:LIZE. Pro ročník FIFA21 podepsal smlouvu s esports týmem FCSL a bude tak hájit naše barvy. Ve volném čase hraje americký fotbal a v zahraničí fandí Arsenalu.

Brynycho

Facebook

Instagram

Twitch

Brynycho

Třiadvacetiletý gamer z České Lípy se jmenuje Jiří Breycha a hraje kompetitivně už od vydání FIFA 17. Má za sebou už řadu úspěchů v tuzemských i mezinárodních soutěžích. V minulosti byl profi hráčem Teplic a v loňské DATART e:LIZE se v dresu Slavie dostal do semifinále. Nyní přestupuje do esports týmu FCSL. Ve volném čase rád sportuje a v zahraničí fandí Realu Madrid a Juventusu.

Sajmonowycz

Instagram

Facebook

Sajmonowycz

Petr Šimanovský, nadějný osmnáctiletý hráč z Mimoně, bude krýt záda zkušenější dvojici. A ve světě esports je, dá se říci, produktem naší akademie, protože prošel klubovými kvalifikačními koly v DATART e:LIZE a uspěl i v pražském semifinále. Ve volném čase hraje fotbal a v zahraničí fandí Tottenhamu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ČSOB Liberec
Mediální partneři
eFotbal Rengl