FC Slovan Liberec | Slovan využije reprezentační přestávku k přípravnému duelu
Menu Další Zavřít Zavřít
08.10.2020

Slovan využije reprezentační přestávku k přípravnému duelu

Redakce
Liberec - Liberec - Slovan během reprezentační přestávky (pátek, 11 hodin) nastoupí k přípravnému utkání proti pražské Dukle. Se soupeřem se naše mužstvo domluvilo ještě před vyhlášením nových opatření vládou České republiky. Půjde zároveň o poslední duel před základní skupinou Evropské ligy, která obdržela od příslušných orgánů výjimku.

Slovan se střetne v pátek od 11 hodin v Mnichově Hradišti s druholigovou pražskou Duklou. Přípravný zápas bude vzhledem k opatřením české vlády ohledně šíření nového typu koronaviru zřejmě posledním duelem, který naše mužstvo sehraje před domácím utkáním základní skupiny L Evropské ligy proti belgickému Gentu (22. října U Nisy).

Mezinárodní soutěže obdržely od příslušných orgánů výjimku, na základě nichž je bude možno bez odkladu odehrát, ale bez účasti bez diváků. Naopak FORTUNA:LIGA je minimálně na 14 dní přerušena. Slovan se s Duklou na sehrání zápasu domluvil ještě před vyhlášením nových opatření vládou.

Fotbalisté z hlavního města okupují šestou příčku tabulky FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, z šesti zápasů dvakrát vyhráli, třikrát remizovali a nestačili na Blansko. V posledních zápasech Dukla dvakrát remizovala 2:2 s Varnsdorfem a Líšní, zároveň přehrála ve druhém kole MOL Cupu Aritmu Praha jednoznačně 3:0.

Slovan stejným výsledkem opanoval duel šestého kola nejvyšší soutěže proti Příbrami, hattrick nastřílel útočník Michael Rabušic. Našemu mužstvu patří po šesti odehraných kolech pátá příčka ligové tabulky s deseti body na kontě a skóre 10:6.

Z pátečního přípravného střetnutí vám přineseme zpravodajský servis na webu, k dispozici bude i stream.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Rengl eFotbal