FC Slovan Liberec | Stále stoprocentní Béčko čeká další duel, v neděli bude hostit Nový Bydžov
Menu Další Zavřít Zavřít
18.09.2022

Stále stoprocentní Béčko čeká další duel, v neděli bude hostit Nový Bydžov

Ondřej Marko
Liberec - Náš rezervní tým je v letošní Divizi C jako jediný stále stoprocentní. Za šest kol má tedy 18 bodů a skvělé skóre 20:4. Dalším naším soupeřem bude Nový Bydžov, který se nachází v dolní půlce tabulky. Natáhne Béčko skvělou sérii vítězství? Zápas hraje již tuto neděli od 10:15 na Městském stadionu.

RMSK Cidlina Nový Bydžov

Nový Bydžov neprožívá zrovna nejlepší vstup do letošního ročníku Divize C. Z úvodních šesti utkání totiž získal pouhých sedm bodů. Dvakrát zvítězil, jednou remizoval a k tomu třikrát prohrál. V posledním duelu, s Náchodem, si připsal svou druhou výhru, když celek z Karlovarského kraje porazil 2:1.

Sedm bodů vychází na aktuální dělenou devátou příčku pro klub z Královehradeckého kraje. Shodně bodů má ještě Ústí nad Orlicí a Letohrad. O bod méně má pak rezerva Chrudimi, naopak o bod více má Trutnov a Vysoké Mýto.

FC Slovan Liberec

To náš rezervní tým je ve čtvrté lize i nadále stoprocentní. Za šest kol si připsal všech 18 možných bodů. Zvládl to dokonce se skórem 20:4.

V posledním duelu se utkal s Letohradem. Klub z Pardubického kraje nedostal v utkání sebemenší šanci. Již o poločase naše mužstvo vedlo 4:0, vinou vyloučení navíc soupeř dohrával pouze v devíti. I to přispělo k celkové výhře 7:0. V utkání zaznamenal hattrick Tomáš Polyák.

„Prakticky jsme celý zápas dominovali, navíc jsme dávali branky po krásných kombinačních akcích. Řekl bych, že si takovou hru představujeme. Hráči do puntíku splnili, co jsme chtěli. Mohli jsme také brzo prostřídat. Velmi kvalitní a nápaditý výkon v pohybu a bezproblémové vítězství,“ okomentoval vítězné utkání trenér Josef Petřík.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec NET-SYSTEM
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus