FC Slovan Liberec | Svijanský klub: novinka pro fanoušky ze Severní tribuny
Menu Další Zavřít Zavřít
27.08.2020

Svijanský klub: novinka pro fanoušky ze Severní tribuny

marketing
Pro fanoušky Slovanu navštěvující oblíbenou Severní tribunu jsme ve spolupráci s pivovarem Svijany připravili možnost přikoupit si ke klasické permanentce, a případně i k jednorázové vstupence, vstup do Svijanského klubu, kde budou mít k dispozici občerstvení bez dlouhých front i s možností posezení.

Nově vybudovaný Svijanský klub se nachází na ochozu pod Západní tribunou a ze Severní tribuny se k němu snadno dostanete po schodech na rohu mezi Severní a Západní tribunou (hned za sektorem A na Severní tribuně). Otevřen bude vždy hodinu před utkáním a pak i o přestávce.

V rámci občerstvení bude zatím připraveno Svijanské pivo, nealko, klobásy nebo párky. Do budoucna by se ale nabídka měla ještě rozšířit. Vyzkoušet si můžete jednorázový vstup ke klasické vstupence, který bude v rámci zaváděcí akce stát jen 150 Kč nad cenu standardní vstupenky (standardní cena bude 250 Kč), nebo si můžete rovnou koupit permanentní členství do Svijanského klubu na všechny domácí zápasy Slovanu, který na začátku sezóny bude stát 3000 Kč (a po každém zápase zlevní o 150 Kč). V první den prodeje, tedy v pátek 28. srpna, jej ale můžete získat za zvýhodněnou cenu 2850 Kč (a zápas proti Plzni tak vlastně budete mít zdarma).

Oba druhy členství si můžete kupovat ve Fanshopu už v pátek 28. srpna mezi 10-12h a 13-17h, ale i v den zápasu proti Plzni mezi 14-15h. Případné dotazy můžete směřovat na mail eshop@fcslovanliberec.cz.

Pivovar Svijany

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kitl Liberec
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec