FC Slovan Liberec | TRENÉR MLÁDEŽE A HLAVNÍ TRENÉR KATEGORIE U7 TRÉNOVAL V MACHNÍNĚ MÍSTNÍ DĚTI
Menu Další Zavřít Zavřít
17.09.2020

TRENÉR MLÁDEŽE A HLAVNÍ TRENÉR KATEGORIE U7 TRÉNOVAL V MACHNÍNĚ MÍSTNÍ DĚTI

Mikuláš Borkovec
Liberecký deník - Mikuláš Borkovec měl zkraje měsíce pod palcem 15 machnínských dětí do 11 let z přípravky místní Jiskry. Pětadvacetiletý Borkovec je trenérem GTM pro okres Liberec a zároveň také trenér v Akademii FC Slovan Liberec, kde vede kategorii U7.

GRASSROOTS TRENÉR MLÁDEŽE JE SOUČÁSTÍ AKADEMIE SLOVANU

Trénink se chlapcům z přípravky Jiskry Machnín líbil, stejně i přítomným rodičům. "Na požádání pan Borkovec přišel a předvedl vzorový trénink. Mohli jsme vidět, jak se dají dělat tréninky zábavně udělat a jenom takové akce doporučuji," uvedl spokojený předseda Jiskry Nikos Romanopulos. "Ještě s Mikulášem chceme v Machníně uspořádat sportovní den spojený s náborem nových fotbalistů," dodal předseda.

"Máme za sebou na Liberecku několik takových akcí a celé září bude probíhat měsíc náborů. Za jediný měsíc zorganizujeme osm akcí a budeme pokračovat i v říjnu," řekl Borkovec. "U menších klubů budeme pořádat nábory během dopolední výuky na základních a mateřských školách. U větších, jako Ruprechtice, Slovan nebo Doubí odpoledne," podotkl trenér. "Pro trenéry dokážeme zajistit i stáž v Akademii mládeže, kde budou mít možnost nahlédnout jak do kanceláří, tak také na přípravu tréninkové jednotky a její samotný průběh. Dále je možnost pořádání různých seminářů a školení. Stačí mě kontaktovat.," doplnil aktivní Mikuláš Borkovec.

Jeho mobil pro info má číslo: 608857885 nebo mail: mikulas.borkovec@gmail.com.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Libea
Mediální partneři
eFotbal Liberecká drbna