FC Slovan Liberec | Tři hráčky Slovanu v nominaci na ženské EURO do 19 let
Menu Další Zavřít Zavřít
10.06.2022

Tři hráčky Slovanu v nominaci na ženské EURO do 19 let

Redakce
Liberec - Hned tři fotbalistky ženského týmu FC Slovan Liberec se probojovaly do konečné nominace na evropský šampionát hráček do 19 let, který se bude konat v Česku, konkrétně v Moravskoslezském kraji, již od 27. června. Kim Dinh Thanhová, Tereza Černá a Šárka Pouvová budou u toho!

Český tým má před sebou v základní skupině duely s velkými favority. „Velmi se na domácí šampionát těšíme a věříme, že všichni uděláme vše pro to, abychom dobře reprezentovali Česko a v těžkých bojích ve skupině proti top týmům z Francie, Španělska a Itálie odevzdali maximum. Přijďte nás podpořit, bude to velký zážitek,“ vyzval trenér našich reprezentantek Jan Navrátil.

Češky vstoupí do turnaje v pondělí 27. června duelem proti Francii od 11:00 na Městském stadionu ve Vítkovicích. Duel Česka s Francií je zároveň zahajovacím utkáním celého šampionátu. Poslední červnový den český tým nastoupí proti Španělsku v Opavě se začátkem v 17:30 a 3. července je na programu závěrečné střetnutí v základní skupině proti Itálii, které se uskuteční ve Frýdku-Místku od 17:30.

Nedávno jsme vám na našem webu nabídli rozhovor s jednou z našich nominovaných hráček, a to s Kim Dinh Thanhovou.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal Jizerské pekárny
Mediální partneři
Liberecká drbna Rengl