FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Teplice - FCSL 8:3
Menu Další Zavřít Zavřít
05.11.2019

U14 FK Teplice x FC Slovan Liberec

Rina Havlíčková
13.kolo, středa 30.10.2019, 14:45, Na Stínadlech
13.kolo, neděle 3.11.2019, 14:45, Na Stínadlech
FK Teplice FK Teplice
8:3
(4:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Hrečin – Zítko – Olyšar A. - Havlíček (K) – Douša - Vacek – Přibyl – Salich - Pozler – Dušák – Zelenka (Novák, Popelka, Mrijaj, Pour, Olyšar J., Kapciak, Podrazil)
Střelci: 33´ Přibyl, 62´ Salich, 73´ Vacek

Rozhodčí:

BAUM - MRÁZ, DOŠEK


Diváci: 50

Reportáž

Na umělé trávě v areálu hlavního stadionu Na Stínadlech bylo k vidění herně i gólově atraktivní utkání. Liberečtí v úvodní části více drželi míč, ale nedokázali se prokombinovat přes aktivní blok domácích. Z toho pramenilo několik ztrát míče na vlastní polovině respektive brankové příležitosti na straně soupeře. Jednu takovou přerušili hosté pouze za cenu faulu a exekutor přímého volného kopu vymetl pavučiny z horního rohu branky. Druhý gól přidali hráči Teplic po centru z krajního prostoru a důrazné hře v pokutovém území a po dvou chybách v rozehrávce se tváří v tvář brankáři Hrečínovi tepličtí nemýlili ani po třetí a po čtvrté. Liberečtí však dokázali snížit po pěkné akci na ose Pozler – Přibyl a do kabin odcházeli s třígólovým mankem. Druhý poločas nezačal pro modrobílé dobře a v krátkém sledu po sobě opakovaně inkasovali po střelách z hranice pokutového území, které znamenaly, kromě navýšení rozdílů ve skóre, také střídání na brankářském postu. I přes nepříznivý výsledek se hráči Slovanu snažili být aktivní a opakovaně se dostávali do slibných příležitostí. Odměnou jim byl nejprve gól Salicha, který zúročil důraz Zelenky v pokutovém území a následně gól Vacka, který si krásně narazil míč se Zelenkou a z blízkosti proměnil. V nekončící přestřelce přidali domácí ještě dvě branky a zvítězili 8:3.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Milan Šimoníček:

„I přes hrozivě vypadající skóre hodnotím náš výkon pozitivně. Snaha o konstruktivní rozehrávku a fotbalovost nás stála několik inkasovaných branek a jsou to pro kluky nepříjemné, ale důležité zkušenosti. Ve druhém poločase jsme si vytvořili několik slibných příležitostí a dostávali se více do zakončení a v tomto směru vidím velké zlepšení. Důležité je také zohlednit kvalitu soupeře! Shrnuto a podtrženo to tedy pro nás byla velmi dobrá zkušenost a možnost posunout se dál.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
RR group service s.r.o ZOO Liberec
Mediální partneři
Beat radio Radio Blaník Liberec