FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Hradec Králové 2:0
Menu Další Zavřít Zavřít
18.10.2021

U15 - FC SLOVAN LIBEREC x FC Hradec Králové 2:0 (0:0)

Rina Havlíčková tel. 734 265 607
Střelci: 62´ Čistecký Šimon, 73´ Hovorka Adam

Rozhodčí: ŠULCOVÁ Lucie - URBÁNEK Tomáš - MACH Ondřej

10.kolo, sobota 16.10.2021, 10:00, tráva Stadion Letka
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
2:0
(0:0)
FC Hradec KrálovéFC Hradec Králové
FC Slovan Liberec:

Ronec Tomáš - Brtinský Samuel - Wolkiewicz Hubert (K) - Paulík Lukáš – Blažić Jovan - Schejbal Vít - Tvercovici Nikita - Žitňan Lukáš - Ondo Marek - Čistecký Šimon - Schovanec Jan

Náhradníci: Lukáš Franc - Juszczyk Patryk - Kouřil Adam – Hovorka Adam – Hrňa Filip – Ptáček Šimon

Střelci: 62´ Čistecký Šimon, 73´ Hovorka Adam

Rozhodčí: ŠULCOVÁ Lucie - URBÁNEK Tomáš - MACH Ondřej


Diváci: 60

Reportáž

V dalším domácím utkání jsme přivítali lídra soutěže a pro to kluky byla motivace ukázat, že naše nedávné výkony nejsou náhodné a dokážeme se měřit i s těmi nejlepšími.

První patnáctiminutovka byla z naší strany aktivní a hosté se do zápasu dostávali pomaleji. Přesto to byli právě oni, kdo měl první gól na kopačkách a jasné brance zabránil na brankové čáře pohotovým zákrokem Wolkiewicz. I přes dobré úvodní dějství jsme nedokázali naše slibné akce dotáhnout do konce a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Téměř okamžitě po zahájení druhého dějství hosté promarnili další velkou šanci a nám se tak naskytla možnost překvapit lídra tabulky žákovské ligy. K tomu došlo po křídelní akci Onda, který naservíroval míč Čisteckému a ten rozvlnil hostující síť poprvé. Bohužel tento gól nebyl pro diskutabilní faul Onda uznán, ale kluci si to zopakovali zanedlouho znovu a tentokrát bez jakýchkoliv pochyb rozjásali domácí fanoušky – 1:0! Dál jsme byli nebezpečnějším týmem a sahali po dalším gólu. Ten zařídil přesně mířenou dělovkou střídající Hovorka a vzhledem k tomu, že kluci zvládli závěr utkání v defenzivě na výbornou, skončilo utkání překvapivým, ale zaslouženým výsledkem 2:0.

Ohlasy trenérů

Milan Šimoníček:

„Kluci dál překonávají své limity! Okolí i sami sobě dokazují, že pokud do toho dají vše a jsou ochotní obětovat se pro spoluhráče, pro tým, tak pro ně není nic nemožné. Ale moc dobře víme, že tohle není vše co chceme v podzimní části sezóny dokázat. Čekají nás ještě dvě kola já věřím, že kluci jsou správně hladoví a se stejnou vervou se i v dalších zápasech budou prát se znakem Slovanu Liberec na prsou o co nejlepší výkony.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Dineva
Mediální partneři
Hattrick Radio Blaník Liberec