FC Slovan Liberec | U15 FC SLOVAN LIBEREC x SK Slavia Praha 0:12 (0:5)
Menu Další Zavřít Zavřít
14.08.2021

U15 FC SLOVAN LIBEREC x SK Slavia Praha 0:12 (0:5)

Rina Havlíčková
1.kolo, sobota 14.08.2021 10:00, tráva Stadion Letka Diváků: 50

Do utkání jsme oproti generálce v Teplicích vstoupili s obměněnou sestavou z důvodu zranění Nagyho a Kouřila, které nahradili Schovanec s Čisteckým.

Soupeř od úvodního hvizdu ukazoval velkou individuální kvalitu, a především s bráněním situací 1x1 v křídelním prostoru jsme měli nemalé obtíže. Na naší straně však stála dobře postavená branková konstrukce, která hned 2x držela naše šance na výsledek. Bohužel jsme načali gólový účet jednoduchou chybou v rozehrávce, a proti střele z bezprostřední blízkosti neměl brankář Ronec šanci.

Další kaňkou, která nám přidělala vrásky na čele bylo zranění Onda, který tak doplnil své útočné parťáky Nagyho s Kouřilem, a i on si zajel na exkurzi do rentgenového oddělení liberecké nemocnice.

V utkání jsme se statečně prali až do 30.minuty, bohužel v následujících deseti minutách jsme obdrželi hned čtyři branky a otázkou do druhého poločasu tak zůstalo to, kolik v sobě kluci najdou síly pro boj o důstojný výsledek. Bohužel druhý poločas už nás soupeř přikoval na vlastní polovinu a dokráčel si pro zasloužené a jednoznačné vítězství.

Milan Šimoníček:

„S takovým výsledkem spokojeni být pochopitelně nemůžeme. Víme, že naším problémem jsou osobní souboje a pokud nebudeme v této činnosti důslednější, nemůžeme být úspěšní. Ochota poprat se a vystoupit z komfortní zóny je předpoklad pro budoucí úspěch, někteří kluci vůli mají, jiní ne. Na druhou stranu Slavia je TOP tým a z výsledku bych tragédii nedělal. Teprve teď nás čekají utkání, kde se ukáže, jak na tom skutečně jsme. To, co mě mrzí aktuálně nejvíc jsou zranění kluků, kteří měli být tahouny týmu. Nicméně šanci dostanou jiní a musí se s ním poprat lépe než dnes. Příkladem může být dnešní výkon Čisteckého, se kterým jsem spokojen.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation Ermeg
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact