FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Č. Budějovice - FCSL 1:4
Menu Další Zavřít Zavřít
13.10.2021

U15 - SK Dynamo Č. Budějovice x FC SLOVAN LIBEREC 1:4 (1:2)

Rina Havlíčková
Střelci: 6´ Dobeš Adam, 16´ Čistecký Šimon, 48´Ondo Marek, 62´Kouřil Adam

Rozhodčí: JANÍČEK Marek - DIMITROV Nikolaj - TAUBER Lukáš

9.kolo, neděle 10.10.2021, 12:15, SCM Mladé / tráva
SK Dynamo Č. Budějovice SK Dynamo Č. Budějovice
1:4
(1:2)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec:

Ronec Tomáš - Brtinský Samuel - Wolkiewicz Hubert - Vacek David - Blažić Jovan - Tvercovici Nikita - Žitňan Lukáš - Dobeš Adam (K) - Nagy Matyáš - Ondo Marek - Čistecký Šimon

Náhradníci: Fiala Martin - Juszczyk Patryk - Paulík Lukáš – Kouřil Adam – Schejbal Vít – Hovorka Adam – Schovanec Jan

Střelci: 6´ Dobeš Adam, 16´ Čistecký Šimon, 48´Ondo Marek, 62´Kouřil Adam

Rozhodčí: JANÍČEK Marek - DIMITROV Nikolaj - TAUBER Lukáš


Diváci: 80

Reportáž

Oproti utkání s Pardubicemi jsme nastoupili do zápasu koncentrovaně a aktivně. Již v 6.minutě se krásně mezi dvěma obránci prosmýkl Dobeš a střelou do šibenice zpoza vápna otevřel gólový účet utkání.

O 10.min později si Čistecký vyměnil míč s Nagym, který prvně jmenovanému vrátil míč milimetrovým centrem z křídla a „Čisťa“ trefil hlavou nekompromisně! Po 20.min jsme trošku zvolnili tempo a domácí více pustili do hry. Trestem bylo snížení po nedůsledném dohrání rychlé akce soupeře a poločasový výsledek 1:2.

Obavy o vývoj utkání hráči svým vstupem do druhého poločasu rozmetali, dále předváděli aktivní fotbal a naději na dobrý výsledek zvýšil svou individuální akcí Ondo, který se po výborně zrychlené hře od Ronce a sklepnutí Čisteckého prosadil proti trojici obránců a své sólo zakončil chytrou střelou podél domácího brankáře. Několikrát jsme si vytvořili další střelecké příležitosti, ale ani kličkovaná Nagyho a ani střely Tvercoviciho s Čisteckým další gól nepřinesly. Definitivní podobu výsledku tak dal až střídající Kouřil, který po přihrávce Nagyho hned svým prvním kontaktem s míčem v utkání skóroval.

Ohlasy trenérů

Milan Šimoníček:

„Kluci podali neuvěřitelně vyspělý výkon, kterým udělali radost fanouškům i trenérům. Všichni se zasloužili o cenné vítězství podtržené předvedenou hrou. Je potřeba si zachovat takovou energii do posledních tří zápasů, které jsou pro nás nesmírně důležité a uděláme vše pro to, abychom na tento výkon navázali. Děkuji fanouškům, kteří vážili dlouhou cestu a jeli nás na jih Čech podpořit.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS FITING SERVIS
Mediální partneři
rtm plus eFotbal