FC Slovan Liberec | U15 - SOUSTŘEDĚNÍ V HEŘMANICÍCH V PODJEŠTĚDÍ
Menu Další Zavřít Zavřít
03.08.2021

U15 - SOUSTŘEDĚNÍ V HEŘMANICÍCH V PODJEŠTĚDÍ

Rina Havlíčková

Od pondělí 26. 7. do soboty 31. 7. absolvovala kategorie U15 soustředění v nedalekých Heřmanicích. Hlavním cílem bylo stmelení kolektivu, společně strávený čas a herně kondiční adaptace na zvyšující se intenzitu tréninku. Tréninky kluci absolvovali nejen fotbalové, ale také kompenzační, které měl pod palcem kondiční trenér Vojta Nohava. Regenerovalo se v bazénu a ve volném čase se soutěžilo ve frisbee a nohejbalu. V rámci soustředění mladí fotbalisté odehráli dva zápasy. V prvním se utkali s Varnsdorfem, který porazili 5:1 (góly: Hovorka 2, Kouřil, Paulík, Schejbal). „V zápase jsme nebyli schopni určovat vyšší tempo, a proto nám soupeř dlouho vzdoroval. Zápas jsme tedy zlomili až v posledních 15 minutách. Utkání mohlo být rozhodnuto mnohem dříve, neboť jsme neproměnili spousty šancí,“ hodnotí trenér Ondřej Picek.

Ve druhém zápase gól Čisteckého nestačil a Brandýs U17 nás přestřílel 1:4. „ S fyzicky vyspělejším soupeřem jsme hráli vyrovnaný zápas. O výsledku rozhodly naše individuální chyby a naše zbrklost v útočné fázi,“ posteskl si Picek.

„Kluci pracují v tréninku velmi dobře, snaží se odvézt to nejlepší. Zatím se jim to však nedaří převést do utkání. Přání do nové sezóny? Mít všechny hráče zdravé a v plném tréninku,“ okomentoval Šimoníček.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ermeg Auto Koutek
Mediální partneři
eFotbal Hattrick