FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Ústí n. L. - FCSL 2:8
Menu Další Zavřít Zavřít
11.03.2019

U18 - ČDD, 16.kolo: FK Ústí nad Labem vs. FC Slovan Liberec 2:8 (1:4)

Helena Bláhová
Sobota 9.3.2019 Stadion Masarykova (UMT)

Z Ústí odvážíme 3 body a přesvědčivou výhru.

16.kolo, sobota 9.3.2019, 10:00, Masarykova (UMT)
FK Ústí nad Labem FK Ústí nad Labem
2:8
(1:4)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Plechatý - Daněk (71´ Zounek), Šorsák (17´ Kavan Š.), Provazník, Bulejko - Jelínek, Polyák - Drobný, Pokorný (67´ Holub) - Lochman
Branky: 7´ Polyák, 26´ Drobný, 31´ Elbel, 44´ Pokorný, 79´ Bulejko, 84´ Bulejko, 86´ Polyák, 90´ Jelínek - 38´ Beneš (z penalty), 61´ Beneš, ŽK: 59´ Bulejko, Rozhodčí: Plzák - Holly, Vacek
Diváci: 80

Reportáž

1.poločas: Snaha o aktivní presink, několik drobných příležitostí před brankou soupeře, rychlé vedení v 7.minutě brankou Polyáka. Velký problém z naší strany při rozehrávce od stoperů, ale dnes i brankáře. Hodně ztrát a nepřesností ve středu hřiště po nuceném střídání zraněného Šorsáka v 17. minutě, nervozita na míči, dlouhé držení míče, to vše vyústilo pokutovým kopem po naší chybě ve středu hřiště a rychlém brejku do otevřené obrany. Po inkasované brance a snížení na 1:3 z pohledu domácích, zlepšení a zjednodušení kombinace a přidali jsme další branku.

2.poločas: Vlažný vstup do utkání, domácí po další chybě v naší rozehrávce snížili na 2:4. Pro nás dvacetiminutová pasáž, kdy jsme se přizpůsobili soupeři a vyklidili jsme střed hřiště a jenom se bránili. Po prostřídání oživení krásné jednoduché akce na jeden dotek, které vyústily v naše navýšení skóre. Další neproměněné 100% příležitosti, ve třetím utkání po sobě neproměněný pokutový kop, zato ale krásně trefený přímý volný kop Bulejkem. Ten bohužel musel po jednom z tvrdých soubojů dstoupit pro zranění ruky.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Stále nemůžeme být spokojeni s naší rozehrou od stoperů, je to kostrbaté, nepřesné a pomalé. Na můj vkus i hodně jednoduchých ztrát ve středu hřiště, když už jdeme dopředu. Sami se dostáváme pod tlak a děláme chyby. Na druhou stranu, když jsme to zjednodušili a hráli rychle a přesně od nohy, tyk z toho byly nádherné fotbalové akce zakončené brankou. Tak bychom se chtěli určitě prezentovat. Mrzí mě zranění Šorsáka (achilovka) a Bulejka (zlomené zápěstí), jejichž léčba si vyžádá delší dobu."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Star taxi Speditrans
Mediální partneři
Rádio Impuls Rengl