FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Jablonec - FCSL 1:3
Menu Další Zavřít Zavřít
15.05.2019

U18 - ČDD, 23.kolo: FK Jablonec vs. FC Slovan Liberec 1:3 (1:1)

Helena Bláhová
Úterý 14.5.2019 Stadion ZŠ Mozartova

Derby jsme zvládli a 3 body z Jablonce přivezli domů.

23.kolo, úterý 14.5.2019,  , ZŠ Mozartova
FK Jablonec FK Jablonec
1:3
(1:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Hasalík - Drobný, Provazník, Šorsák, Bulejko - Polyák, Elbel (61´ Pajkrt) - Lochman, Pokorný, Špinka (61´ Málek) - Valenta (46´ Yuzvak)
Branky: 10´ Pokorný, 58´ Lochman, 84´ Lochman, Rozhodčí: Milner - Dvořák, Kovářová
Diváci: 70

Reportáž

Dnešní dohrávané utkání se hrálo ve znamení dvou různých poločasů. V prvním se hrálo většinou před domácí brankou a naši hráči svou aktivitou a napadáním nedali Jablonci klid. Bohužel v množství příležitostí se prosadili v desáté minutě jedinou brankou Pokorného (0:1). Domácí, kteří do té doby nevystřelili na branku Hasalíka, srovnali po zaváhání našich stoperů po rychlém brejku. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji tým Jablonce a my jsme se museli bránit několika nepříjemným situacím před vlastní brankou. V době největšího tlaku soupeře se nám povedl rychlý brejk a Lochman zvýšil (1:2). Uklidnili jsme se a srovnali krok s Jabloncem. Třetí branka padla po dobrém napadání Pajkrta, který vyslal Lochmana směrem k domácí brance a ten se nemýlil (1:3). V závěru mohl přidat čtvrtou branku Málek, ale vynikajícím zákrokem zneškodnil jeho hlavičku domácí brankář.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Bylo to klasické derby plné osobních soubojů a na těžkém terénu nás to stálo hodně sil. Jsem rád, že jsme to výsledkově zvládli a klukům jsem pogratuloval ke třem bodům.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vogel Auto Koutek
Mediální partneři
Rengl Hitrádio Contact