FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Sokolov - FCSL 2:1
Menu Další Zavřít Zavřít
03.06.2018

U18 - ČDD, 28.kolo: FK Baník Sokolov vs. FC Slovan Liberec 2:1 (0:0)

Helena Bláhová
Sobota 2.6.2018 Sokolov UMT

Po matném výkonu jsme ztratili body v Sokolově.

28.kolo, sobota 2.6.2018, UMT
FK Baník Sokolov FK Baník Sokolov
2:1
(0:0)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Hnízdil - Zounek, Provazník, Venc, Všechovský (46´ Žižka) - Mečíř, Krpata, Daněk, Flesner (46´ Valenta) - Lábek, Procházka (60´ Čáp)
Branky: 78´ Valenta, ŽK: 87´ Žižka, Rozhodčí: Jati - Hrnčál, Gardoš
Diváci: 50

Reportáž

1.poločas: Vázla nám rozehrávka, kazili jsme hodně přihrávek a nedokázali jsme si poradit s houževnatou obranou domácích.

2.poločas: Hra se z naší strany zlepšila, Lábek šel sám na brankáře, ale neporadil si a následně po rohovém kopu přestřelil branku. A tak nás domácí potrestali po hrubých individuálních chybách v našem pokutovém území. První branku jsme inkasovali po prohraném souboji v pokutovém území, kdy domácí útočník "obral" o míč Provazníka a nekompromisně trestal.

Na domácí branku jsme okamžitě odpověděli vyrovnávací brankou Valenty. Jenže v 85. minutě chyboval Mečíř, který nebyl důsledný po standardní situaci domácích a Sokolov šel opět do vedení, které už si pohlídal i díky nedisciplinovanosti Žižky, který se dožadoval pokutového kopu a byl v 87. minutě vykázán po žluté kartě.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnes jsem hodně zklamaný z výkonu mužstva. Hráli jsme profesorsky, nepřesně a nedůsledně. Někteří hráči, zřejmě pod dojmem, že už soutěž vyhráli, si přijeli jen dohrát soutěž, ale to jsou na velkém omylu, jelikož s tímto přístupem mohou brzy v klubu pohořet."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kraintek Procentrum
Mediální partneři
Beat radio Radio Blaník Liberec