FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Roudnice n. L. - FCSL 2:3
Menu Další Zavřít Zavřít
08.10.2018

U18 - ČDD, 9.kolo: VOŠ a SOŠ Roudnice nad Labem vs. FC Slovan Liberec 2:3 (1:2)

Helena Bláhová
Sobota 6.10.2018 Stadion Vědomice

Vítězství nad houževnatým soupeřem.

9.kolo, sobota 6.10.2018, 10:00, Vědomice
SK Roudnice nad Labem SK Roudnice nad Labem
2:3
(1:2)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Bína, Šorsák, Provazník, Halgaš - Jelínek (46´ Beran), Krpata - Drobný (64´ Müller), Pokorný, Elbel (73´ Zounek) - Šíma
Branky: 13´ Provazník, 31´ Elbel, 75´ Šorsák, ŽK: 66´ Provazník, Rozhodčí: Krupka - Buřil, Albrecht
Diváci: 70

Reportáž

V dnešním utkání jsme narazili na houževnatého a dobře organizovaného soupeře, který nám nic nedal zadarmo.

Přestože jsme měli dobrý vstup do utkání a vytvořili si hned v úvodu tři brankové příležitosti, tak jsme nedokázali chybu domácích dvakrát potrestat. Přesto jsme se dostali do vedení po dvou standardních situacích (roh a přímý kop). Jenže po brankách jsme hráli hodně profesorsky, bez pohybu, hodně jsme kazili a byli všude pozdě. Toho soupeř svou aktivitou využil a ještě do poločasu po chybách ve středu hřiště a špatném řešení našeho brankáře snížil na 2:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, ale nedokázali jsme využít další brankové příležitosti a rozhodnout utkání. Domácí vsadili vše na jednu kartu a začali hrát jednoduše za naši obranu. Před naší brankou začalo být horko a po jedné z takových situací domácí srovnali (2:2). Poté měli další příležitost po nepřímém volném kopu, kdy malou domů chytil Čamrda do ruky. Tuto situaci jsme přežili a z následného protiútoku jsme měli příležitost po faulu na Berana. Standardní situaci sehráli naši hráči na výbornou, kdy jim vyšel signál a Šorsák skóroval (3:2). Následně měl ještě příležitost Müller, který přestřelil z malého vápna branku a tu největší zazdil Zounek, který hlavičkoval pouze do náručí domácího gólmana.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnes to bylo pro nás těžké utkání. Měli jsme dobrý úvod, ale pak jako když nám ztěžknou nohy. Hodně jsme kazili, byli jsme pozdě v osobních soubojích a vůbec se nám nedařila hra po krajích. Jediný světlý okamžik byly naše standardky, které utkání rozhodly. Jinak to byl od některých našich hráčů hodně podprůměrný výkon."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Železářství Letná 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
eFotbal Beat radio