FC Slovan Liberec | V letní přípravě opět i na soustředění do Rakouska
Menu Další Zavřít Zavřít
07.06.2021

V letní přípravě opět i na soustředění do Rakouska

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Hráči ligového kádru si momentálně užívají třítýdenní dovolenou, během níž ale samozřejmě musí plnit i individuální tréninkové plány. Společná letní příprava jim začne 21. června a čeká je během ní celkem sedm přípravných duelů, z toho tři v průběhu tradičního letního soustředění v Rakousku.

Ještě před startem přípravy, ve středu 16. června, proběhne Losovací aktiv LFA, kdy se dozvíme kompletní los pro ligovou sezónu 2021/22. Zahájení letní přípravy je naplánováno na pondělí 21. června. Až do úterý 6. července bude probíhat v domácím prostředí, pak následuje herní soustředění v Rakousku (7.-17. července). Tentokrát bude základnou našich fotbalistů hornorakouské městečko Bad Hall nedaleko Lince. Poslední týden před začátkem FORTUNA:LIGY, která startuje o víkendu 24.-25. července, už budou naši hráči ladit formu v Liberci.

Rozpis přípravných zápasů

Našimi soupeři v přípravných zápasech budou postupně čtyři druholigové české týmy, a to Viktoria Žižkov, Ústí nad Labem, Dukla a Sparta B. V Rakousku nás pak čeká tamní prvoligový Blau-Weiß Linz, další zahraniční soupeř, který ještě bude upřesněn, a letní generálka proti druholigovému německému Regensburgu.

Letní příprava

Případné změny, včetně upřesnění času i místa, budou průběžně aktualizovány v sekci Přípravné zápasy, ale také v Google kalendáři, který si můžete stáhnout i do mobilu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Auto Koutek
Mediální partneři
Liberecká drbna Radio Blaník Liberec