FC Slovan Liberec | V neděli hostíme Plzeň - přijďte k Nise! Kudy na jakou tribunu?
Menu Další Zavřít Zavřít
28.08.2020

V neděli hostíme Plzeň - přijďte k Nise! Kudy na jakou tribunu?

Tomáš Čarnogurský
S permanentkou na novou sezónu se dostanete už na úvodní domácí duel FORTUNA:LIGY proti vicemistrovi z Plzně. Je však třeba věnovat pozornost stále platnému speciálnímu režimu vchodů a nutných rozestupů na stadionu. Na nedělní duel jsou už v prodeji i jednorázové vstupenky, tak neváhejte a kupte si je, dokud jsou!

Permanentky

Držitelé nových permanentních vstupenek (včetně V.I.P. permanentek) mohou pro vstup na svou tribunu (pouze správných vchodem, viz body níže) využít svou permanentku! Vzhledem k současným pravidlům LFA však nemůžeme garantovat místo uvedené na permanentní vstupence. Smí se totiž obsazovat pouze lichá místa v sudých řadách! Jedinou výjimkou jsou rodinní příslušníci, kteří mohou sedět v jedné řadě i vedle sebe. Kvůli tomu bude nutné, aby někteří později příchozí fanoušci zaujali místa v jiných sektorech, avšak v rámci stejné tribuny. Předem děkujeme za respektování tohoto nařízení a vzájemnou ohleduplnost.

Vstupenky

Prodej vstupenek pro domácí fanoušky (do vyprodání aktuálně povolené kapacity) probíhá v pátek mezi 10-12h a 13-17h na stadionu U Nisy a pak i na portálu www.ticketportal.cz. Prodej vstupenek pro fanoušky hostů bude probíhat v den utkání na pokladně před vchodem do sektoru hostů (na cyklostezce od ulice Sokolská).

Stadion U Nisy

Informace ke zvláštnímu režimu vstupu na stadion U Nisy:

V návaznosti na uvolnění hygienických opatření už není nutné brát si s sebou na stadion roušku, ale je nutné pokud možno dodržovat povinné rozestupy! Stadion bude otevřen hodinu před výkopem (tedy od 15:30h), prosíme všechny, aby na zápas dorazili s předstihem.

Hlavní tribuna

Na Hlavní tribunu bude kvůli aktuálním nařízením o striktním oddělení jednotlivých sektorů umožněn vstup pouze novým zadním vchodem (12) přes areál Domova mládeže v Zeyerově ulici! POZOR: Hlavním vchodem (1) se na Hlavní tribunu nedostanete!

Východní tribuna

Pro vstup na Východní tribunu bude sloužit výhradně hlavní vchod (1).

Kotel + Rodinný sektor

Vstupem do sektoru domácích vlajkonošů (4) se bude v aktuálním režimu vcházet i do rodinného sektoru a sektoru Akademie. Pro všechny budou k dispozici toalety i stánek pod kotlem.

Severní tribuna

Na Severní tribunu (sektory A-H) budou otevřené vchody z obou stran (5 a 6).

Západní tribuna

Na Západní tribunu bude otevřen vchod pod obrazovkou (8), kterým však tentokrát nebude možné vcházet na Hlavní tribunu.

Kontakt s hráči

Vzhledem ke striktním pravidlům LFA i UEFA, i s ohledem na blížící se utkání předkol Evropské ligy, musí všichni hráči i realizační tým dodržovat řadu pravidel a jedním z nich je bohužel i omezení fyzického kontaktu s fanoušky. Předem děkujeme za pochopení, že na stadionu i mimo něj teď nebude možné "plácnout si" s hráči nebo dělat společná selfie apod. Hráčům i klubu za to v případě nákazy totiž hrozí sankce! Věříme, že nikdo z Vás nechce způsobit problémy týmu v nově rozehrané sezóně.




Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
CEWE Libea
Mediální partneři
Liberecká drbna Rengl