FC Slovan Liberec | VIDEO: Členové brankářského týmu o Dukle, Spartě i Olivieru Vliegenovi
Menu Další Zavřít Zavřít
21.09.2018

VIDEO: Členové brankářského týmu o Dukle, Spartě i Olivieru Vliegenovi

Redakce
Liberec - Naše mužstvo čeká o víkendu zápas proti Spartě a v dalším týdnu také duel třetího kola MOL Cupu. K týmu se připojil mladičký belgický gólman Olivier Vliegen, který ve Slovanu bude působit zatím jako amatér a bude si chtít vysloužit smlouvu. Co na něj i nadcházející duely říkají Václav Hladký a trenér brankářů Marek Čech?

„Vždy máme přípravu uzpůsobenou podle daného soupeře. Víme, jak Sparta hraje a ze kterých pozic dávají její hráči góly. Připravujeme se na to," komentoval tréninkové úkoly brankářského týmu před utkáním se Spartou Marek Čech.

„Sparta je vždy speciální soupeř. Výsledkově se jí daří, bude plný stadion a budou chtít své dobré výkony potvrdit. To by mohla být voda na náš mlýn. Budou totiž chtít hrát fotbal," prozradil zase Václav Hladký.

Tým doplnil nadějný belgický brankář. „Olivier je šikovný kluk, jsou na něm vidět základy z velkoklubu. Je jen na něm, jak se tady ukáže," dodala brankářská jednička na adresu nejnovější posily gólmanského týmu Oliviera Vliegena. „Myslím, že se jedná o velmi talentovaného mladého brankáře. Má dobrou školu a dobré základy. Na nás je, abychom z něj vychovali gólmana, který by nám mohl pomoct i v lize," dodal trenér Marek Čech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberec ITADECO
Mediální partneři
Rádio Impuls Liberecká drbna