FC Slovan Liberec | VIDEO: Jsem v Liberci spokojený, říká Frýdek. Pracovat chce na soubojích
Menu Další Zavřít Zavřít
12.11.2021

VIDEO: Jsem v Liberci spokojený, říká Frýdek. Pracovat chce na soubojích

Redakce
Liberec – Ve Slovanu kroutí první stálejší angažmá ve FORTUNA:LIZE. Christian Frýdek se proti Olomouci zapsal poprvé do listiny střelců, fotbal pod Ještědem si užívá. „Jsem rád za šanci v lize i za to, že můžu být v klubu jako je Slovan. Podmínky jsou tu super," říká ve videorozhovoru, který opět doplnily záběry z tréninku.

Christian Frýdek naskočil do angažmá v Liberci kvalitními výkony, jak vzpomíná na předchozí sezony, kdy ho trápila zranění? „Každé z nich je hrozně těžké, návraty na hřiště bolí. Jsem rád, že to pokaždé nějak dopadlo a musím zaklepat, že se mi teď vyhýbají," komentuje upřímně.

O Frýdkovi se v mládežnických kategoriích mluvilo jako o generačním talentu a rozhodujícím hráči, v mladém věku může být těžké tlak zpracovat. „To, co se říkalo, jsem vnímal. Se zraněními a s výkony na hostováních ve druhé lize jsem nebyl úplně spokojený. Zlepšuje se to a doufám, že to bude ještě lepší," přeje si.

Jeho otec i Martin jsou rovněž fotbalisté, slavná fotbalová rodina o hře často diskutuje doma. „Je pravda, že se fotbal objevuje v naši tématech hodně času. I dva bráchovi synové... Pořád jsme s nimi na zahradě, chtějí si se strejdou kopat," vypráví talentovaný středopolař.

Pracovat by chtěl na soubojích, o nichž se bavil s trenérem Lubošem Kozlem i kondičním trenérem Pavlem Čvančarou. „Mám nastavený individuální program. Vidím posun, ale pořád je na čem pracovat," uvědomuje si. Fotbalové sny má jasně dané: „Chtěl bych, abychom hráli se Slovanem co nejvýš v tabulce a rád bych si jednou zahrál i evropské poháry."

Kompletní rozhovor doplněný o záběry z tréninku si můžete pustit ve videu níže:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox Crytur
Mediální partneři
eFotbal Liberecká drbna