FC Slovan Liberec | VIDEO: Kluci tvrdě pracují, říká nový asistent trenéra Jakub Harant
Menu Další Zavřít Zavřít
23.06.2022

VIDEO: Kluci tvrdě pracují, říká nový asistent trenéra Jakub Harant

Ondřej Marko
Liberec - Po konci Miroslava Holeňáka, který zamířil za trenérským angažmá v druholigovém Varnsdorfu, se členem trenérského štábu našeho A-mužstva stal Jakub Harant. Podívejte se na první rozhovor s novým asistentem trenéra našeho A-týmu.

S áčkem byl už na zimním soustředění v Turecku. Bylo k přechodu do áčka užitečné to, že ho většina fotbalistů již znala? „Určitě. Je to příjemnější a lepší přechod. Také si myslím, že pomáhá to, že hodně kluků prošlo béčkem. Nebo to, že je v týmu i pár odchovanců z akademie, se kterými se dobře známe,“ myslí si čtyřiatřicetiletý kouč.

Svěřenci trenéra Kozla minulou sobotu odehráli modelové utkání. Co k němu asistent trenéra řekl? „Rozdělili jsme hráče do dvou skupin. Bylo nás přesně dvacet, takže to vyšlo dobře, deset na deset a brankáři. Musím říct, že utkání vypadalo dobře, super kvalita. I kondiční parametr to splnilo výborně, dle údajů z GPS. Spokojenost.“

V pátek a v sobotu náš čekají první přípravné zápasy na turnaji v Benátkách nad Jizerou. „Prostor v nich dostanou všichni hráči z kádru. V plánu je i trénink pro ty, co zrovna v daný den utkání hrát nebudou,“ dodává Harant. Více si můžete poslechnout v následujícím videu:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ferona Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
rtm plus Liberecká drbna