FC Slovan Liberec | VIDEO: Snažím se všechno dělat naplno. Třeba se zase gól někdy povede, říká Mikula
Menu Další Zavřít Zavřít
04.11.2021

VIDEO: Snažím se všechno dělat naplno. Třeba se zase gól někdy povede, říká Mikula

Redakce
Liberec – Naposledy v Teplicích rozhodl duel akcí, na jejímž konci skóroval Imad Rondič. Teď Jan Mikula vyhlíží duel s Bohemians. „Každý zápas je jiný. Kdyby to bylo bojovné utkání s vítězným koncem, nevadilo by to," usmívá se kapitán Slovanu. Ve videorozhovoru už tradičně naleznete záběry s tréninku.

„Asistence z posledního zápasu je plus, ale důležité jsou body. O to víc, že se nám povedlo rozhodnout v závěru," začíná Jan Mikula. Kapitán kroutí v Liberci už šestou sezonu, místo v základní sestavě si vybojoval 28letý zadák pod všemi trenéry.

„Snažím se všechno dělat naplno. Buď hrát budu, nebo nebudu, jinak to stejně moc neovlivnit nejde," uvědomuje si. Na poslední trefu za Slovan už nějaký čas čeká, neprosadil se od derby s Jabloncem 19. října 2019. Duel tehdy skončil 2:2.

„Samozřejmě bych radši dával góly, ale tak jednoduché to není. Bohužel. Třeba se mi to zase jednou povede," prozrazuje. Cíl pro nadcházející konec podzimní části je jasný! „Vyšplhali jsme se do prostřední skupiny a chceme se tam udržet," dodává kapitán.

Kompletní rozhovor si můžete pustit ve videu níže:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox Aura Medical
Mediální partneři
Rádio Impuls Rengl