FC Slovan Liberec | VIDEO: Zápas musí být o něčem jiném než první kolo, ví před Spartou Rabušic
Menu Další Zavřít Zavřít
29.07.2021

VIDEO: Zápas musí být o něčem jiném než první kolo, ví před Spartou Rabušic

Redakce
Liberec – Přiznává, že první poločas se Slováckem se našemu mužstvu herně ani výsledkově nepovedl. Michael Rabušic popisuje, co bylo ve výkonu špatně a jaký duel očekává s pražskou Spartou. „Nemůžeme si dovolit vypnout jako první půli minulý zápas. Nejsme takoví fotbalisti, abychom si mohli dovolit během utkání odpočívat nebo se schovávat, to jsme si vyříkali,“ prozrazuje.

V úvodním kole dostal šanci od trenéra a ačkoliv byl vůbec nejčastěji faulovaným hráčem na hřišti, vybojované standardní situace slibnější útočné příležitosti nepřinesly. „Měli jsme jednu šanci, to je málo. Byli jsme zbabělí a nechtěli jsme hrát, což mě trochu zklamalo,“ říká zkušený útočník upřímně.

Recept na úspěch? Tvrdá práce, jinak to nepůjde. „Musíme se z toho dostat právě prací. Když to nejde fotbalově, musíme být připraveni lépe než ostatní týmy. Běhání teď máme dost,“ pokračuje Rabušic. Tým si rozebíral předchozí porážku na videu, proti Spartě očekává těžký boj.

„Pokaždé je to proti nim o bojovnosti a enormním nasazení. Musíme si přiznat, že má Sparta kvalitnější tým než my, ale doma jsme se jí několikrát dokázali vyrovnat. Musíme protihráčům hru znepříjemnit a znechutit,“ uvědomoval si Rabušic.

Celý rozhovor s můžete poslechnout v níže přiloženém videu:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
iQLANDIA Fintex
Mediální partneři
Hattrick Rengl