FC Slovan Liberec | VÝSLEDKY 3. DNE ŽÁKOVSKÉHO DERBY U12-U15: 3 týmy Slovanu ve vedení, SUPERderby vyrovnané
Menu Další Zavřít Zavřít
12.11.2020

VÝSLEDKY 3. DNE ŽÁKOVSKÉHO DERBY U12-U15: 3 týmy Slovanu ve vedení, SUPERderby vyrovnané

Mikuláš Borkovec
Třetí dovednostní disciplínou v týdenním derby byla kolínka střídavě s fotbalovým míčem a celkový výsledek je tvořen součtem počtu nožiček 16 nejlepších hráčů. Polovina derby je tedy za námi, jak se za dalším dnem ohlíží trenéři kategorií Ondřej Vlach (U12/U13) a Milan Šimoníček (U14/U15)?

VÝSLEDKY 3. DNE ŽÁKOVSKÉHO DERBY U12-U15

Třetí dovednostní disciplínou v týdenním derby byla kolínka střídavě s fotbalovým míčem a celkový výsledek je tvořen součtem počtu nožiček 16 nejlepších hráčů.

FC SLOVAN LIBEREC

U12 200 (30 Šnýdl, 27 Hron) - průběžný stav mezi kategoriemi LBC vs. JBC 0:3

U13 327 (69 Gebuś, 57 Hron) - průběžný stav mezi kategoriemi LBC vs. JBC 2:1

U14 444 (51 Pospíšil, 48 Schejbal) - průběžný stav mezi kategoriemi LBC vs. JBC 2:0

U15 708 (126 Vacek, 81 Havlíček) - průběžný stav mezi kategoriemi LBC vs. JBC 2:1

FK JABLONEC

U12 309 (41 Hušek, 36 Regenermel)

U13 213 (40 Šimon, 24 Beránek)

U14 466 (71 Truchan, 61 Vrabec)

U15 704 (238 Svoboda, 73 Matoušek)

Skóre SUPERderby 2:2

Hodnocení trenérů Slovanu.

Ondřej Vlach, U12/13:

U12

Utkání pokračuje za stavu 2:0 pro rivala z předměstí Liberce J. Ve třetím dějství jsme očekávali vyrovnanou partii, a proto jsme do utkání vlétli střemhlav. Opět nás podržel brankář Šnýdl (30), který přiváděl hráče z Jablonce k šílenství. Neskutečnými zákroky držel náš tým nad vodou… Hned z prvního útoku na soupeřovu bránu padl první gólik po krásné individuální akci Adama Hrona (27), který si poradil s dvěma obránci, pohrál si s nimi jako kočka s myší a zavěsil nekompromisně do levého horního branky jabloneckého brankáře. Bohužel to bylo z naší strany vše. Soupeř dvěma slepými brankami otočil skóre a se štěstím otočil vývoj utkání, které dovedl do vítězného konce. Hráči, kteří nastoupili do dnešního utkání musím pochválit za snahu a bojovnost. Bohužel stav není pro nás příznivý a prohráváme celkově 0:3. Budeme chtít skóre zkorigovat. Jak říká trenér Čapek: "Jedeme dál!"

U13

Do třetí pasáže vstoupily oba mančafty za nerozhodného stavu 1:1. Opět se očekával kvalitní a vyrovnaný souboj. Ale tentokrát se misky vah překlopily na naši stranu. Vedeme 2:1. Ale pojďme na začátek! Hned v úvodu nás soupeř zatlačil na naši polovinu, avšak hrozil pouze střelami z větší dálky. Kluci se oklepali a převzali otěže zápasu. Hlavní slovo si vzali Kuba Hron (57), který prošel od vlastního pokutového území přes dva hráče, jednoho hráče zneuctil, druhého posadil doslova na zadek a krásnou kolmou přihrávkou za obranu vybídl kamaráda Filipa Gebuśe (69). Geba si dal skvělý první dotek k bráně, ale najednou se tam objevil hráč Jablonce ve skluzu, jak se říká "přijel na sáňkách ,nebo-li bob na trati". Filip skvělou zasekávačkou nechal "bob" projet a s ledovým klidem tváří tvář nasadil brankáři pověstné housličky. Oslava gólu probíhala v duchu hraní na housle J. Utkání jsme v klidu dohráli, protože i ostatní hráči přispěli skvělým individuálním výkonem. Musím kluky pochválit, že vstávají z mrtvých a neberou nic na lehkou váhu. Jen tak dál borci!

Milan Šimoníček, U14/15:

U14

Dosavadní výsledek utkání (2:0) nám bohužel přinesl uspokojení a u některých hráčů se vytratila bojovnost, která nás do této chvíle zdobila. Přesto na sebe můžeme být svým způsobem pyšní. Po milimetrově přesném dlouhém pasu Schejbala (48 kolínek střídavě) si za obranu hostí naběhl Pospíšil (51 kolínek střídavě), který lehce obhodil brankáře a vypadalo to, že o celkovém výsledku utkání již není pochyb. Slovaňáci však předvedli velké gesto fair play, když přiznali přestupek proti pravidlům, který rozhodčí přehlédl (přepočet nožiček z důvodu nutného střídání nohou vedl k ponížení celkového počtu z 514 na 444), a tak branka nemohla být uznána. To vlilo krev do žil hostujícím hráčům, kteří se vrhli do útoku a po krásné střele Truchana (71kolínek střídavě) a asistenci Vrabce (61 kolínek střídavě) hosté snižují na 2:1! Musíme znovu zabrat!/p>

U15

Hra, kterou předvádí oba týmy je pastvou pro oči. Akce střídá akci a hráči předvádí atraktivní útočný fotbal. Naši brankáři však zamkli své svatyně a skvělými zákroky nedovolují soupeři přidat další branku. Nejblíže ke skórování byl hostující Svoboda (238 kolínek střídavě), jehož střela už mířila do odkryté branky, ale Novák svým perfektně načasovaným zákrokem odvrací míč z brankové čáry daleko mimo hřiště a tímto se omlouváme mamince za rozbité žaluzie, ale takto se má hrát v DERBY J !!! V nervy drásajícím střetnutí jsme tak udeřili my! Po přímé kopu Zítka (73 kolínek střídavě) se na zadní tyči nade všemi hráči zjevil Havlíček (81 kolínek střídavě), ten však místo zakončení volí nečitelné sklepnutí na Vacka (126 kolínek střídavě), který nekompromisní střelou završuje svůj hattrick (!!!) a překlápí výsledek na stranu Slovanu. Ve vyrovnaném utkání vedeme 2:1 (708:704!) a dnes musím pochválit všechny hráče za parádní představení! Hoši děkujem!!!

Dnešní disciplínou je POČET PŘESKOKŮ PŘES ŠVIHADLO ZA 30s.

⚽️ VÝSLEDKY 3. DNE ŽÁKOVSKÉHO DERBY U12-U15 ✊ 👉 3 týmy Slovanu jsou po třetím dni ve vedení. Celkové skóre tohoto...

Zveřejnil(a) Akademie FC Slovan Liberec dne Čtvrtek 12. listopadu 2020

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Ermeg
Mediální partneři
Hattrick eFotbal